Arka Sokaklar’da Şok Ayrılık! 18 Yıl Sonra Bıraktı

Yayın: 12:19 - 28.06.2024
Güncelleme: 12:19 - 28.06.2024

#image_title

Kanal D’nin Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da sezon finali sonrası şok Ayrılık Haberi geldi. o isim 18 yıl sonra diziyi bıraktı.

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “Arka Sokaklar”, 680 bölüm ve 19 sezon boyunca ekranlara renk katan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin deneyimli yönetmeni Orhan Oğuz, 18 yıllık görevinin ardından veda ettiğini açıkladı. Dizi, bu hafta sezon finali yapacak ve sonbaharda 19. sezonuyla seyirciyle buluşmayı sürdürecek.

ORHAN OĞUZ’UN VEDA AÇIKLAMASI

Orhan Oğuz, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, “Arka Sokaklar” dizisine 18 yıl boyunca hizmet verdikten sonra ayrılma kararı aldığını belirtti. Oğuz, paylaşımında “Kamuya!! 18 yıl yönettiğim ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Yönetmen, dizide geçirdiği uzun yıllar boyunca birçok başarılı bölüme imza atmış ve dizinin sektördeki uzun soluklu başarısında önemli bir rol oynamıştır.

DİZİNİN GELECEĞİ VE YENİ YÖNETİM

“Arka Sokaklar”, yeni sezonda da D Media çatısı altında yayın hayatına devam edecek. Geçen sezon, Erler Film’in kurucusu Türker İnanoğlu’ndan dizi haklarını alan D Media, İnanoğlu ailesiyle yeni sezon için anlaşmaya vardı. İnanoğlu ailesinin bu süreçteki rolü ve dizinin yeni yönetmeni hakkında daha fazla bilgi verilmedi.

kader gun
Exit mobile version