“Gece 2’ye Kadar Pompa” Sözleri Yayına Yansımıştı! TRT’den Skandal Olayla İlgili İlk Açıklama Geldi

Yayın: 15:27 - 30.06.2024
Güncelleme: 15:27 - 30.06.2024

#image_title

TRT’de skandalların ardı arkası bitmiyor. Euro 2024 maç yorumu yapılan bir canlı yayın sırasında ‘Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa’ sözleri yayına yansımıştı. İlk açıklama geldi.

TRT ekranlarında yayınlanan bir canlı yayında Euro 2024 maçlarının yorumlandığı sırada canlı yayın kazası yaşanmıştı. Canlı yayına,  ‘Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa’  sözleri yansımıştı. Sosyal medyada geniş Yankı uyandıran söz konusu olayla ilgili TRT’den ilk açıklama geldi. Skandal olayla ilgili yapılan açıklamada, ‘Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır’ ifadeleri kullanıldı.

TRT’de canlı olarak yayınlanan ve aynı zamanda Euro 2024 maçlarının yorumlarının yapıldığı ‘Spor Stüdyosu’ programında ilginç anlar yaşandı. Erbatur Ergenekon ve Ceyla Büyükuzun Canlı yayında Euro 2024 maçlarını yorumladığı sırada kamera arkasından skandal sözler yayına yansıdı.

Kimlerin gerçekleştirdiği bilinmeyen diyalogda, “Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa” ifadeleri yayına yansıdı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

TRT’nin canlı yayına yansıyan skandal sözler kısa süre içinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Olayla ilgili TRT Spor kısa süre sonra bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, sorumlular hakkında soruşturma başlatıldığı bildirilirken ilgili personelin açığa alındığı da ifade edildi.

TRT Spor’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan ‘Spor Stüdyosu’ programında kabulü mümkün olmayan bazı konuşmalar yayına yansımıştır. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır.”

kader gun
Exit mobile version