SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Hesaplara Trink 15 Bin TL Yatıyor! TC Kimlik Numarası 0-2-4-6-8 İle Biten SMS İle Göndersin Alsın

Yayınlanma:
ABONE OL

TC kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile bitene nakit destek ödemesi geldi. Başvuru yapanın hesabına trink 15 bin TL yatacak.

Ekonomik kriz sebebiyle acil nakit ihtiyacı artan vatandaşın ilacı Akbank’tan geldi. Adeta müşterilerinin imdadına Hızır gibi yetişen Akbank, müthiş bir kredi kampanyasına imza atıyor. Akbank SMS ile kredi başvurularını açtı. Hem mobil uygulama üzerinden hem de SMS ile başvuru yapanlar trink 15.000 TL acil Kredi alabiliyor.

AKBANK’TAN SMS İLE KREDİ KAMPANYASI

Türkiye’de birçok vatandaş ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. En çok zorlanan kesim ise emekliler ve asgari ücretliler. Nakit paraya olan ihtiyaç her geçen gün artmaya devam ederken Akbank vatandaşın imdadına Hızır gibi yetişecek yeni bir Kampanyayı duyurdu. Akbank’ın web sitesinden Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre T.C kimlik numarasını SMS ile gönderene acil kredi desteği sağlanacak.

Akbank’ın yeni hızlı Kredi kampanyasında 15.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor ve 36 aya kadar da vade uygulanıyor. Sadece T.C kimlik numarasına göre yapılacak olan başvurularda 3 ay ödeme erteleme fırsatını değerlendirmek isteyenler de bu avantajı kullanabiliyor.

SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki Akbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır? Bankacılık alanında dijitalleşmeyi sonuna kadar kullanan Akbank müşterilerine pratik ve kolay ihtiyaç kredisi başvurusu fırsatları da sunuyor. Akbank’tan Hızlı ve kolay kredi almak istiyorsanız cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne “KREDİ” yazıp boşluk bıraktıktan sonra “T.C kimlik numaranızı” Yazarak 44 25’e SMS gönderebilirsiniz.

5 DAKİKA İÇİNDE HIZLI ONAY

Akbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında en önemli özelliği hızlı ve pratik olması. Acil paraya sıkışan, hızlı kredi almak isteyenler için ideal olan yeni Kredi kampanyasına 5 dakika içinde onay çıkıyor. Onaylanan kredi miktarı da aynı hızla cep doğrudan IBAN numaranıza yansıyor.

AKBANK MOBİL’DEN DE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Akbank’ın yeni kredisine başvuru imkanı sadece SMS ile değil aynı zamanda Akbank mobil uygulamasından da başvuru yapmak mümkün. Eğer Akbank müşterisi iseniz mobil uygulama üzerinden krediler bölümüne gelerek yeni Kredi başvurusuna tıklayabilir T.C kimlik numaranız üzerinden sadece tek tuşla başvuru yapabilirsiniz. Akbank mobil kredi başvuru süreci de aynı şekilde ilerlemekte ve onay çok kısa sürede verilmektedir. Akbank’ın yeni kredi kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek detaylara ulaşabilir.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
02 Temmuz 2024
Emekliye Sürpriz Zam 07.45’te Açıklandı

SSK ve Bağ-Kur emeklisine gelecek süper zam açıklandı. Gelmez denen refah payı geliyor. İşte yeni emekli zammı oranları… Milyonlarca emekli için yarın yeni zamlı maaşlar belli oluyor. SSK ve Bağkur emeklisi, en düşük emekli maaşı alanlar, memur emeklisi TÜİK’in açıklamasına odaklandı. Son günlerde en çok merak edilen sorulardan biri de refah payı zammı olacak mı […]

Ekonomi
01 Temmuz 2024
4A 4B 4C Emeklisine 3 Temmuz 2024’ten İtibaren Verilecek Zamlı Emekli Maaşı Listesi

Emekli zamlı maaş listesi belli oldu. SSK ve BağKur emeklisine 3 Temmuz’dan itibaren verilecek yeni zamlı maaşlar… Milyonlarca emekli yarından sonra maaş zammını öğrenecek. Artık maaş zammı için geri sayım başlarken son tahminler ve enflasyon verileri de merak ediliyor. 4A 4B 4C emeklisi milyonlarca kişi aynı zamanda SGK uzmanlarının yorumlarını da araştırıyor. Nihat 3 Temmuz’dan […]

Ekonomi
01 Temmuz 2024
7 Bin 134 TL Zam Geldi! Yarından Sonra Geçerli Olacak

3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileri, emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranının yanı sıra kıdem tazminatı ve birçok ücret için üst limitleri de değiştirecek. Temmuz ayına girilmesiyle birlikte milyonlarca emekli ve memur, 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak enflasyon verilerine odaklanmış durumda. TÜİK tarafından duyurulacak enflasyon verileri, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensuplarına yapılacak zam oranının […]

Ekonomi
01 Temmuz 2024
Ve 21.000 TL oluyor! 19.21’de Flaş Asgari Ücret Açıklaması

SGK Başuzmanı İsa Karakaş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarının aksine, asgari ücrete Eylül ayında mutlaka zam yapılacağını iddia etti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “Türkiye’de asgari ücret düşük değil” açıklaması, milyonlarca asgari ücretliyi kızdırdı. Hükümet kanadından gelen açıklamalar zam yapılmayacağını kesin bir dille belirtse de, SGK Başuzmanı İsa Karakaş bu konuda farklı […]