SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Sedat Peker ile Husumetli Olan Nihat Karaarslan Vuruldu: Durumu Ağır

Yayınlanma:
ABONE OL

Ankara’nın Çankaya ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırıda, Sedat Peker aleyhinde yaptığı paylaşımlarla bilinen iş adamı Nihat Karaarslan ağır yaralandı. ‘Bingöllü’ olarak tanınan Karaarslan, evinin önünde uğradığı saldırıda hayati tehlike taşıyor.

Olay, Yukarı Dikmen Mahallesi’nde Nihat Karaarslan’ın evine girmek üzere aracından indiği sırada gerçekleşti. Karaarslan ve yanında bulunan akrabası Cengiz A., kapıda bekleyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

İLK MÜDAHALE VE SAĞLIK DURUMU

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, vücuduna üç kurşun isabet eden ve kanlar içinde yere yığılan Karaarslan’a ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Ameliyata alınan Karaarslan’ın hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırıda ayrıca olay yerine yakın bir market sahibi de yaralandı.

GEÇMİŞTEKİ SALDIRI

Nihat Karaarslan, 2022 yılında da Ankara’daki ofisinin çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. O saldırıda, mermiler aracına isabet etmiş, Karaarslan ise saldırıdan son anda kurtulmuştu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Karaarslan, sosyal medya hesabından Sedat Peker aleyhinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu. “Eli kirli, kendi kirli mafya bozuntusu Sedat Peker” gibi ifadeler kullanarak Peker’i eleştiren Karaarslan, bu paylaşımları nedeniyle hedef haline gelmişti.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler