SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Hazırlıklı Olun! Tüm Türkiye İçin 8 Temmuz Uyarı Yapıldı: Günlerce Durmayacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Son dakika haberi. 8 Temmuz uyarısı tüm Türkiye için yapıldı. Çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geliyor. Yarın başlıyor günlerce devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika hava durumu tahmin raporu yayınlandı. 8 Temmuz itibariyle Türkiye genelinde yeni bir yağışlı hava etkisini gösterecek. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, 8 Temmuz’da başlayacak yağışlar özellikle Trabzon ve çevresinde çok kuvvetli olacak. MGM, günlerce devam edecek sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Hafta sonu yurt genelinde sıcak ve güneşli bir hava etkili olurken Pazartesi gününden itibaren işler değişiyor. Yarından itibaren yurdun büyük bölümünde sağanak yağışlar etkisini gösterecek nokta özellikle Trabzon ve çevrelerinde yağışlar çok kuvvetli olacak. Bu sebeple vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Peki sağanak yağışlar kaç gün sürecek soru işareti işte Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu uyarısı…

METEOROLOJİDEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yeni hava durumu tahmin raporuna göre yurt genelinde yağışlı bir hava sistemi etkisini göstermeye başlayacak. Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış özellikle Karadeniz bölgesini ve Trabzon ilini vuracak.

Günlerce devam edecek sağanak yağış konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlara uyarı yaptığı nokta 8 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan ve günlerce devam edecek olan yağış, başta Trabzon olmak üzere tüm Karadeniz Bölgesi’nde etkisini gösterecek. Kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış özellikle Perşembe günü daha da yoğun bir şekilde hissedilecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ İÇİN HAZIRLIKLI OLUN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda vatandaşların kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış sırasında tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Yağışların zaman zaman fırtına ile beraber etkisini göstereceğini belirten meteoroloji, sel ve su baskınlarına karşı belediyelerin de önlem almasını istedi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler