Başkan Öz, Yönetimi hesaba çekti!…

Yayın: 07:07 - 21.09.2010
Güncelleme: 07:07 - 21.09.2010

Kartalspor-Samsunspor maçı yankıları sürüyor. Bank Asya 1.Lig temsilcisi  Kartalspor, lig başladığından beri rakiplerine karşı güzel ve etkili bir mücadele sergilemesine rağmen bir türlü gol atamaması kulüp yönetimini,teknik heyeti  ve sporcuları sıkıntıya soktuğu kadar Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op.Dr.Altınok Öz’ü de sıkıntıya soktuğu ve üzdüğü de belirtiliyor. Pazar günü  oynanan Kartalspor-Samsunspor maçında da aynı sıkıntının yaşanması ve  rakibe gol atılamaması Kartalspor yönetimini ve Başkan Öz’ü harekete geçirdi. Kartalspor-Samsunspor maçı sonrasında Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, AsBaşkan Muammer ve diğer yöneticilerle kapalı Tribünde kısa bir son durum değerlendirmesi yapan Başkan Öz, gol atılamamasının üzüntüsünü yaşadığını ve bu sıkıntının nedenini ve sebeplerini yönetime sordu. Bu arada Kartalspor-Samsunspor maçının esame listesini de (Kadro) dikkatle inceleyen Kartal’ın spor sever Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Kartalspor-Samsunspor maçı ile ilgili yorumunu da kısa olarak şöyle yaptı: “ Takımımız aslanlar gibi mücadele etti ve güçlü rakibine gol atma şansı da vermedi.Ne var ki, gol de atamadı.

Gol kısırlığının bir an önce giderilmesi gerekir.Diyarbakır spor maçını bende izleyeceğim,sizlerle beraber olacağım.” Dedi.

ÜLKESİ VE İSMİ SIR GİBİ GİZLİ TUTULUYOR

Başkan Öz,kulüp yönetimi ile ayaküstü de olsa yapmış olduğu son durum değerlendirmesinde  isminin yazılmamasını istediği bir ülkenin Milli Takımında yer almış,gol kralı olmuş süper star  bir golcü ile görüştüğünü,ön anlaşmanın sağlandığını ve devre arasında bu sporcuyu Kartalspor’a kazandırmak için girişimlerini artıracaklarını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version