Çocukların ‘pes’ dedirten hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Yayın: 09:22 - 23.09.2010
Güncelleme: 09:22 - 23.09.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Anadolu yakasında bir iş yerinde üç çocuk tarafından gerçekleştirilen hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Küçük çocukların iş yerindeki para ve cep telefonlarını çalmak için yaptıkları plan ise görenlere ‘pes’ dedirtti.

Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde iş yerine müşteri gibi gelen 3 çocuğun amaçlarına ulaşmak için yaptıkları plan saniye saniye görülüyor. Yaşları 8 ile 12 arasında değişen çocuklardan 2’si iş yeri sahibini ürünlerin fiyatını sorma bahanesiyle dışarı çıkartıyor. Bu sırada kapı önünde saklanan 3. çocuk ise içeriye girerek hemen kasaya yöneliyor.

Kısa sürede kasadaki para ve cep telefonlarını alan küçük çocuk dükkandan çıkmak isteyince iş yeri sahibini görerek korkuyor. Yakalanma korkusuyla masa altına saklanan çocuğu kurtarmak isteyen dışarıdaki arkadaşları da harekete geçiyor.

Küçük zanlının içeriden çıkamadığını düşünen dışarıdaki 2 çocuk ise ikinci planlarını uygulamaya koyuyor. İş yeri sahibini dükkandan uzaklaştırmak isteyen çocuklar arkadaşlarını kurtarmak için reyonlarda bulunan cipsleri yerlere atıyor. Ürünlerin yerlere atıldığını gören dükkan sahibi çocukları kovalamak için koşunca masa altına saklanan zanlı da dükkandan çıkarak kaçıyor.

Bir süre sonra iş yerine dönen dükkan sahibi oyuna getirildiğini ve kasasının soyulduğunu anlayınca hemen polisi arıyor.

Exit mobile version