SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Zabıta Hamam Sokağı bastı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Hamam Sokak Sakinlerine Tabela Sürprizi

Geçtiğimiz Salı sabahı dükkanlarını açmaya gelen esnaf, tabelalarının yerinde olmadığını görünce şaşkınlığa kapıldı. Önceleri sadece kendi tabelalarının olmadığı zannı ile bunu hırsızlığa yoran bazı esnafın konuyu karakola taşımaya kalkışması sonucu, aslında zabıtanın gece yarısı operasyonu olduğu anlaşıldı.

Bu duruma tepki gösteren bazı esnaflar, “biz o tabelalara 500 ile 1000 TL arasında yatırım yaptık. Şimdi paramız çöpe gitti” tepkisi gösterdiler.

Operasyon Gece Gerçekleştirildi!

Pazartesi gece yarısından sonra başladığı öğrenilen TABELA operasyonunda sokağa çıkmalı tabelalar bir bir  yerlerinden sökülerek çıkartıldı. Salı sabahı dükkânını açmaya gelen esnaf, tabelaların yerinde olmadığını görünce önce şaşırdı ve tabelaların belediye ekipleri tarafından götürüldüklerini öğrenince ikinci bir şok yaşadıkları ifade edildi. İlgililer, sokağa taşan tabelaların kaldırılması için bir süre tanındığını, tanınan süre içersinde de tabelaların asılı bulundukları yerden indirilmedikleri taktirde tabelaların belediye ekipleri tarafından söküleceği uyarısı yapıldığı öğrenildi.

Uygulama Planı Büyükşehir Belediyesi’nin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul’un 39 ilçesinde başlatacağı yeni bir uygulama ile, her ilçede bir sokağı boyamak için çalışma başlattığı öğrenildi. Sokakların tespitini ve boyanacak boyanın rengini İlçe Belediye Başkanlarının tercihine bırakan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilçe belediye başkanlarının belirlediği sokak ve boyanacak renkle ilgili olarak belirlenen sokakların boyama çalışmasına hazır olmasını istedi. Kartal’da da bu noktada ön çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Renk Bordo-Beyaz

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,Kartal’ın en eski ve işlek sokağı konumunda olan Hamam Sokağın boyanacağını ve renginde  Bank Asya 1.Lig Temsilcimiz Kartalspor’un  renkleri olan Bordo –Beyaz olacağını açıkladı. Başkan Öz, Hamam sokağın İstanbul Beyoğlu Çiçek Pasajını yansıtan bir görünüme kavuşturulacağını ve burada Birahane kebapçılar,Kokoreççiler Midye tavacılar, mezeciler ve Arjantin Bira bulunduran Nostaljik mekânlarının bulunacağını hatırlattı.

Başkan Öz, Hamam Sokaktaki esnafın ekonomik yönde canlanacağını da sözlerine ekledi.

Kent34

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]