SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartallı Caddebostan’a Taşınıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin en büyük hizmetlerinden biri olan Caddebostan plajı, Kartallılarla dolup taşıyor.

80’li yıllarda yapılan sahil yolu ile Kadıköy’ü Tuzla’ya  bağlayan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İstanbul’a kazandırdığı Sahil Yolu ile trafik sorununu çözdü.

Denizi doldurarak elde edilen 6 şeritli yol, sağlı sollu yeşil alanlarla dolduruldu. Bu alanlara spor tesisleri, çay bahçeleri, çocuk oyun alanları gibi tesisler yapıldı.

Bu tesislerden biri de Caddebostan’da yapılan Halk Plajı’dır.

Sahil yolu öncesi yüzlerce noktadan denize giren İstanbullu, şimdi yalnız Caddebostan’dan denize giriyor.

Büyük Şehir Belediyesi’nin önemli bir hizmeti olan Caddebostan Halk Plajı, haftanın 7 günü 24 saat çevre ilçelerin sakinleri ile dolup taşıyor. Plaj, yaklaşık 300 metre uzunluğunda kıyı şeridine sahip. Yaklaşık 500 şemsiye ve şezlongun yer aldığı Caddebostan Halk Plajı’na giriş ücretsiz. Soyunma kabini, duş, büfe ve güvenlik birimlerinin yer aldığı plaj tıklım tıklım dolu.

Şemliye ve şezlonglar için 2’şer TL ücret alınan plajda büfe fiyatları da piyasa fiyatları çıvarında.

Temizlik, bakım ve güvenliğin üst seviyede olduğu plajda; can kuran ve sürat motoru her an hazır bekliyor.

Kaya ve midyeler

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, plaj tabanındaki kayalar ve bu kayalara tutunmuş midyeler ile deniz kirliliği hariç; Caddebostan Halk Plajıyla İstanbulluya önemli bir hizmet sunuyor.

Ancak kafalardaki soru şu. Neden sadece Caddebostan plajı? Pendik’te, Kartal’da, Maltepe’de neden plaj yok. Sahilin yüzlerce noktasından denize giren İstanbullu şimdi neden Caddebostan’a taşınmak zorunda?

Kartallı; Kartal’daki Halk Plajı’nı, Belediye Plajı’nı, Kumluk Plajı’nı, Nizam Plajı’nı, Askeriye Plajı’nı, Tekel Plajı’nı; İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden geri istiyor.

Haber: M. Nazım Telli

İlgili Haberler

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]

Basında Kartal
07 Mayıs 2024
Başkan Yüksel, Yeni Dönemin İlk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

2024 Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Kartal’da 2. kez Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel, Kartallı muhtarlar ile bir araya geldi. Seçim sürecinin ardından yeni döneminin ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Gökhan Yüksel, muhtarlar ile birlikte ekip olarak çalışacaklarını ve Kartal’ı geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti. Kartal Belediyesi tarafından ilçe sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması amacıyla 2009 […]

Basında Kartal
02 Mayıs 2024
Kartal’ın cadde ve sokakları asfaltlanırken, kaldırımlar da yenileniyor

Kartal’da başlattığı altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarıyla yıllardır çözülemeyen sorunları çözen Kartal Belediyesi, ilçenin 20 mahallesinde tespit ettiği sorunlu cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atalar Mahallesi Halitpaşa Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek Kartal’ı güzelleştiriyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Kartal Belediyesi Fen […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]