Sabiha Gökçen’den uçan yolcu otomobil kazandı

Yayın: 11:59 - 18.10.2010
Güncelleme: 11:59 - 18.10.2010

Dünya’nın en iyi havalimanı seçilen Sabiha Gökçen’den uçan bir yolcu yapılan çekilişle ‘Citroen C4’ marka bir otomobil kazandı. Talihli Sercan Fazıl Cengiz’e anahtarı havalimanı CEO’su Gökhan Buğday teslim etti.

Müşteri memnuniyetinin, her safhada büyük önem taşıdığını belirten Gökhan Buğday, çekilişle otomobil kampanyasında çok yoğun bir katılım olduğundan söz etti. Buğday, ”Talihlimize, kazasız belasız yolculuklar diliyor, aracının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın terminal işletmecisi olarak yolcularımızın huzurlu, rahat ve keyifli yolculuklar geçirmesi en büyük önceliğimizi oluşturuyor. Bu yaklaşımla, yolcularımıza sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetler devam edecek” dedi.

Otomobil talihlisi Sercan Fazıl Cengiz de, işi dolayısıyla çok seyahat ettiğini anlatarak, son gün katıldığı kampanyanın şanslı kişisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Otomobil çekilişi, Sabiha Gökçen’den 15 Haziran -15 Ağustos tarihleri arasında uçan 18 yaşını doldurmuş 11 bin 192 yolcu arasında Beşiktaş 6. Noteri huzurunda yapıldı.

İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version