SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartallı çocukların sağlıklı ve eğlence dolu sünnet coşkusu..!

Yayınlanma:
ABONE OL

Her yıl binlerce çocuk, sağlıksız ortamlarda sünnet ettiriliyor. Hijyenden yoksun ortamlarda yapılan sünnetler nedeniyle çok sayıda çocuk telafisi olmayan yaralanmalarla karşı karşıya kalıyordu.

Yaşanılan bu duruma  Kartal Belediyesi dur dedi.

Koruyucu aile hekimliğine ve  insan sağlığına önem veren Kartal Belediyesi, hastanelerle anlaşma yaparak, gelir durumu fark etmeksizin tüm Kartallı çocukları steril  ortamlarda  sünnet  ettirmeye başladı.

GÖNÜLERİNCE  EĞLENDİLER

‘Yılın Her günü Sünnet’ sloganıyla hayata geçirilen sünnet kampanyası, Kartallılar tarafından ilgiyle karşılandı. Kartallı çocuklar  anlaşmalı hastanelerde sünnet ettirildi. Yıl boyu sünnet olan çocuklar Kartal meydanında Sünnet Gününde buluştu. Burada çocukları  çizgi film kahramanları karşıladı. Şölene belediyenin dağıttığı sünnet kıyafetleri ile gelen çocuklar, animatörlerin komik oyunları ile doyasıya eğlendi. Kartal halkının da büyük ilgi gösterdiği şölende, jonklör ve ilizyon gösterileri de çocukları coşturdu.

AĞRISIZ  SÜNNET

Sünnet Şölenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, eşi Feray Öz, Başkan vekili Ergun Öztaner, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Şölende kürsüye çıkan kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr.  Altınok Öz, burada halka seslendi.

Başkan Öz, konuşmasında,   Kartal Belediyesi olarak yıl sonuna kadar yaklaşık 1.900 çocuğumuzu sünnet ettirmeyi planladıklarını belirtti. Başkan Öz,  “1300 çocuğumuz  güvenli biçimde ve korkudan uzak şekilde sünnet oldular. Çünkü bu önemli operasyonun etkileri ilerleyen yaşlarda o çocukları ruhen yaralayabiliyor. Bunu da dikkate aldık. Toplu sünnet yerine yıl boyu sünnete bu sebeple karar verdik. Umarım bu çalışmalarımız Kartal insanınca takdir edilir. Şimdi bu sancısız, ağrısız operasyonlardan sonra etrafımda mutlu yüzlerle gördüğüm afacanların sevincini birlikte kutluyoruz. Sizler için yaptığımız hizmetler, yaygınlaşarak devam edecektir” dedi.

Konuşmasının ardından Kartal Belediye Başkanı Öz, sünnet çocuklarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Daha sonra belediye başkanı Öz, halkla sohbet etti çocuklarla ilgilendi.

YÜREKLER AĞIZA GELDİ

Şölenin ilerleyen saatlerinde Kartal Belediyesi’nin  çocuklara bir de sürprizi vardı. Türkiye’nin tek ve son ip cambazı olan diş Doktoru Özdemir Turan’ın çelik tel üzerinde yaptığı tehlikeli hareketler, izleyenleri heyecanlandırdı.

Şovun finalinde ise ip cambazı Turan’ın teneke kutu ile yaptığı tehlikeli gösteri ise yürekleri ağza getirdi.

YAŞAR COŞTURDU

İlerleyen saatlerde şölene davetli sanatçı olarak katılan pop müzik sanatçısı Yaşar sahneye çıktı. Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Yaşar, Kartalları coşturdu.

Konser sonunda Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, pop müzik sanatçısı Yaşar’a plaket verdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]