Yazıcı : ‘Söz vermiştik, yaptık

Yayın: 13:19 - 03.11.2010
Güncelleme: 13:19 - 03.11.2010

Tuzla Belediyesi, Halk Meclisi Toplantılarına devam ediyor. Şifa Mahallesi’nde ikinci kez düzenlenen ‘Halk Meclisi’ toplantısına Başkan Dr. Şadi Yazıcı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmalar konusunda mahalle sakinlerine bilgi verildi.

Şifa Mahallesi Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıda, öncelikle belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlatan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, daha sonra da mahalle sakinlerinin sorunlarını, görüş ve isteklerini dinledi. Sorunların en kısa sürede çözülmesi için kararlı bir irade ortaya koyup, samimiyetle çaba gösterdiklerini belirten Yazıcı, daha önceki halk meclisinde vermiş oldukları sözleri yerine getirdiklerini vurguladı.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

İlk toplantıda Tuzla’ya bir sosyal tesis yapılması, sahillerin halka açılması, Gönül Elleri Çarşısı gibi projeleri hayata geçirme sözü verdiklerini ifade eden Yazıcı “Şu anda bunlar gerçekleşmiş durumda. Hepsi de Tuzla halkının hizmetinde. ‘Peki ya Şifa Mahallesi’ne ne yaptınız?’ diyecek olursanız; söz verdiğimiz halı saha, muhtarlık binası ve belediyemiz ek binasını tamamlayarak hizmetinize sunduk. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarınızı bu ek hizmet binasında yatırabiliyorsunuz. Şifa Mahallesi’ne yapacağımız alış-veriş merkezi’nin proje çalışmaları devam ediyor. Mahallede yapılacak iki prestij caddenin projeleri ise, şu anda büyükşehir belediyesinde. Eğer büyükşehir yapmaz ise, verdiğimiz sözün arkasındayız. Yine mahallede elektrik kablolarını yeraltına alma ve kavşak düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.” Diye konuştu.

Exit mobile version