Kartal Kızılay’ın yeni hastanesi 2011 Ekim’e yetişecek

Yayın: 15:58 - 05.11.2010
Güncelleme: 15:58 - 05.11.2010

Kartal Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali, kısa bir süre önce temeli atılan, inşaatı yaklaşık bir yıl sonra tamamlayarak halkın hizmetine açılacak olan Kartal Kızılay Hastanesinin 10 katlı ve 42 yataklı olacağını bildirdi.

Hastanemiz muhtemelen 2011 yılı Ekim ayında faaliyete geçecek” dedi.

Bağışçıların isimleri odalara verilecek

Günde yaklaşık 1000 hastaya hizmet verdiklerini hatırlatan Kartal Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali,  bu arada Kızılay dostlarını ve hayırseverleri Kartal Kızılay Şubesine bağışta bulunmaya davet etti. Bu arada Kurban Bayramı münasebetiyle Kurban Bağışı kampanyası başlattıklarını hatırlatan Küçükali, “ Tıp Merkezimiz şu anda tek taraftan çalışıyor ayrıca Otopark sorunumuz var bir taraftan. Tabii vatanda burada biraz daralıyor aracını park edebilmesi için.

Hastanemiz hayata geçtiği zaman Kartal’ımıza çok güzel bir sağlık hizmeti vermeyi hedefledik. Bu ara Kurban Kampanyası başlattık. İnşallah bağış kampanyasından da iyi bir netice almayı umuyoruz. Bu ara da Bölgemizdeki İşadamları ve Hayırseverlerin bağışlarını bekliyoruz. Birde Hastanemizin inşaatı tamamlandıktan sonra odaların Tefrişatı için katkıda bulunan İş adamımızın ismini kapıya yazıyoruz.

Bu Şirket ismi de olabilir, şahıs ismi de olabilir. Küçük odalar için 15- 20 bin, büyük odalarda 20- 25 bin TL. civarında bağış bekliyoruz. Hastanenin odalarına konulan isimler ebediyen torunlarına yadigar   kalacak bir anlamlı miras olacak. Eserimiz ortaya çıktı ve bağışçılarımızı bekliyoruz” hatırlatması yaptı.

Tam teşekküllü hizmet verecek

2 yoğun bakım, 1 kronör yoğun bakım, 3 yeni doğan çocuk yoğun bakım Kuvezi olmak üzere hizmet vereceğini, mevcut Tıp Merkezinin de tadilatı yapılarak hastaneye entegre edileceğini belirterek, “ Hastanemizde 3 ameliyathane,   1 doğumhane bulunacak. Ayrıca Hastane, Dahiliye, çocuk psikiyatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, cildiye, KKB, Genel Cerrahi , Üroloji, Kadın Hastalıkları, Beyin Cerrahi, Nöroloji, Plastik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Diş,Fizik Tedavi, Beslenme   ve Diyet, Endoskopi, Laboratuarlar,  MR, BT,Röntgen , Kemik Yoğunluğu gibi birimler hizmet verecek.

Kartal Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükali, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e Kızılay’ın Kartal Şubesine olan destek ve katkılarından dolayı da teşekkür etti.

Fethi Satıcı

Exit mobile version