SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Akman: ‘Alınan kararlar önce meclisten geçmeli’

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediye Meclisi’nde Göçebe, Çadır ve “Ucube”Tartışması!

Kartal Belediyesi AK parti Meclis üyesi Mehti Akman, Kasım ayı Meclis Toplantısı 3’cü Birleşimi  ve son toplantısında yapmış olduğu konuşma bir anda ortamı gerdi Mehdi Akman, “Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz, Kartallı Kazım Parkı ile ilgili kararı alıyor ve Basınla paylaştıktan sonra meclisin gündemine görüşülmesi için getiriyor. Konu Basınla paylaşılıyor, Basında ilan ediliyor. Heykelin siparişi veriliyor ve ondan sonra geliyor ve Komisyondan görüş isteniyor. Bir belediye başkanı kararı aldıktan sonra meclisi terk etmesini siz meclis Başkan vekili olarak nasıl değerlendiriyorsunuz doğrusu merak ediyorum.

Kartal belediyesi GÖÇEBE belediyesi.”  Şeklinde ki eleştirisine Gök, şöyle yanıt verdi: “AK Partili Meclis üyeleri eleştirilerine dikkat etmesini çok istiyorum. Bu arada çok sevgili muhalefet iktidar kadar çok değerli ve önemli olduğunun da altını çiziyorum. Bu arada Sayın Başkanın da DİKKAT etmesine çok sevinirim diyorum.” Şeklinde konuşarak Başkan Öz’e göndermede bulundu.

NEYZEN TEVFİK HEYKELİNE “UCUBE” BENZETMESİ

Bu arada kısa fakat öz bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz, “Neyzen Tevfik heykeli etrafında, buna benzer bir taşma içersine girmiştik. O zamanda Neyzen Teyvik heykeline karşı çıkmamızın sebebi oraya meydan yapılabilir ve ona uygunda orda sanatsal anlamda bir heykelle süslenebilir. Sura da bizim Kartallı Kazım meydanına karşı çıkmayışımızın sebeplerden bir tanesi buraya bir park yapılması, Kartallı Kazım meydanı olması uygundur. Çünkü biz yapıcı muhalefetimizi böyle yapacağız. Öbür türlü duyumlarımıza göre, 80 bin lira harcanarak bir Neyzen Tevfik gibi, bana göre UCUBE bir heykel yapılmasına biz sadece komisyon olarak temenni de kalırız. Sayın Başkan’a ancak temenni yapabiliriz. Burada temenni niçin yaparız? Biz burada buna karar verebilirdik. Ama sevgili komisyon başkanına da biz bunu temenni de bırakalım dedik. Her zaman bu oluyor bize DEĞER verilmediğini biz biliyoruz. Meclis Başkan vekili olarak size de çok değer verdiğimizi BEN düşünmüyorum.” Dedi.

HERKESİN BİR KİMLİĞİ VE KİŞİLİĞİ VARDIR

Kamer Gök, “Sevgili üyelerimizin kendince bir itibarı vardır kimsenin beni takdir etmesini de beklemiyorum. Herkesin kendine göre süslediği çok değerli, kıymetli bir kimliği ve kişiliği vardır. Benim adım da bir kere öyledir. Asla bu yakıştırmayı kabul etmem. Sizin bakımınızdan da öyledir değer verilmediği noktasında hiç kimsenin kimseye değer biçmesine hakkı yok.

Kamer Gök, “ Bende teşekkür ediyorum. Konu üzerinde yeterli tartışmanın olduğu ve yapıldığı kanaati asıl olmuş bulunmaktadır. Görüşmeyi oylamaya sunuyorum, kabul edenler, etmeyenler. Oy birliğiyle Kabul edilmiştir. Teşekkür ediyorum” dedi ve eski Afet Yönetim Merkezi alanı Kartallı Kazım Parkı oldu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]