SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal BRİÇ ustalarına ev sahipliği yaptı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği İŞ birliğiyle gerçekleştirilen Bölgeler arası Atatürk’ü anma Briç Turnuvası Kartal Belediyesi’nin Ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ekolojik Pazar alanında ki toplantı salonunda gerçekleştirilen Kartal Belediye Başkanlığı Briç Turnuvası şampiyonasına İstanbul, Balıkesir, Hatay, İzmir, Kocaeli, Malatya, Muğla, Sakarya, Samsun, Zonguldak, Yalova ve Düzce bölgelerine mensup 252 müsabık katıldı. Aralarında Olimpiyat üçüncüsü, Avrupa Şampiyonu, Türkiye ve Bölge şampiyonlukları kazanmış BRİÇ ustalarının çekişmeli yarışmaları Tam DÖRT saat sürdü.

63 masada, dörtlü Gruplar halinde gerçekleştirilen BRİÇ Turnuvası AÇIK, KARIŞIK, BAYANLAR  VE SENYÖR (60 yaş) kategorilerinde iştirak eden  Briç turnuvasında Baş Hakem olarak Kamuran  Türesel-Dursun Külük. Milli Hakemler Serhan Serol, Suat Öztürk ve Cengiz Ertuş, görev aldılar.

Kartal Briç Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemal Göktaş, Kartal Belediyesi’nin  Kartal’da, spor adına bir ilki gerçekleştirdiğini , Briç Turnuvasını uluslar arası yarışmalarda önemli dereceler kazanmış Briç ustalarının katıldığını kaydetti.

1991 yılında kurulan Türkiye Briç Federasyonu7nun henüz 20 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen Briç sporunun her yaştaki insanlardan çok büyük ilgi gördüğünü hatırlattı.

Başkan Göktaş, “ Kulübümüzün Kurulduğu günden beri Kartal’da ulusal düzeyde bir Briç turnuvası düzenlemek hedefimizi bugün gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz.

   Kartal belediyesinin katkısı ile, Amatör Sporlarda Etkinlik düzenlemenin zorluklarından kaynaklanan endişelerimizi, büyük bir sevin ve heyecana dönüştürmüştür.

  Olimpiyat seviyesinde organize edilen Briç Sporunun Türkiye’de devamlılığı ve gelişimi için bu tür katkı ve desteklere olan ihtiyaca, önemle dikkatinizi çekmek istiyorum.

   Belediye başkanımız ve meslektaşım Op. Dr.Sayın Altınok Öz beyefendinin irade ve himayeleri ile Türkiye Briç camiasına sunulan turnuvamız bu bağlamda iyi bir örnek olacaktır.

Sayın başkanımızın şahsında emeği geçen Tüm belediye mensuplarına teşekkür ediyorum. Amacımız Turnuvamızı gelecek yıllarda daha da geliştirip geleneksel hale getirmek ve Türkiye Briç takviminde talep edilen prestijli bir turnuva olarak yerini olmasını sağlayacaktır.

  Tüm sporculara başarılar diler saygılar sunarım” diye konuştu.

Kartal’ın spor sever Kaymakamı Nuh Mete Hamurcu, Kartal İlçe Milli Eğitim müdürü  Eyüp Atasoy ve Cumhuriyet Halk Partisi  Kartal Belediyesi Meclis üyesi,Kartal Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Av. Kamer Gök’ün müsabık olarak   katıldığı Bölgeler arası Briç Turnuvasında şu sporcular şampiyon oldu.

GENEL SIRALAMA

Genel   1 Edip Çungur

                 Melih Özen

Yön 1 Bülent Ergun

               Nilüfer Sungur

KARIŞIK

Şenol Sunget-Tan Çimen

BAYAN

Neşe Dirim-İrem Özbay

SENYÖR

Ergun Korkut-Bahadır Yazıcıoğlu

Briç turnuvasında şampiyonluk kazanan sporcuların kupalarını Kartal Kaymakamı Nuh Mete Hamurcu ve Kartal Belediyesi Başkan vekili Ergun Öztaner, verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, şehir dışında olduğu için Kartalspor Çaykur Rizespor karşılaşmasına ve Briç Turnuvasına katılamadığı bildirildi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]