MHP Kartal, bayramda kimsesiz çocukları ve yaşlıları unutmadı

Yayın: 07:45 - 22.11.2010
Güncelleme: 07:45 - 22.11.2010

Kartal Milliyetçi Hareket Partisi’nde durmak yok. Sadece Bayramın ilk gününü Kurban kesmek için kendilerine ayıran yönetim kurulu üyeleri, Bayramın diğer günlerini tamamen ziyaretlere ayırdılar.

Bayramın ilk ziyaretini İlçe Başkanı H.Metin Özüpek İle birlikte, Hatice Akbaş Yakacık Çocuk yuvasına gerçekleştiren yöneticiler. Müdür Şule Güngörün’e vekaleten,  Şef Mete Kozan ve Öğretmen Nervin Baş tarafından karşılandılar. Elli beş öğrenci  kapasiteli çocuk yuvasında, yetkililerden bilgi alan MHP’li yöneticiler, daha evvel  yuvada bulunan büyükler ile birlikte Aydos ormanın da piknik yapmaya hazırlanan çocuklar ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İkici ziyaretlerini de Soğanlık Nezih yaşlı bakım evi ve Alzheımer bakım merkezine yapan yöneticiler, merkezde bulunan yaşlıların ellerini öperek, bayramlarını kutladılar. Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan İlçe Başkanı H. Metin Özüpek, “ Başımızdaki iktidar yüzünden zaten ekonomik sıkıntı çeken halkımız, bilinçli olarak örf ve ananelerimizden de uzaklaştırılıyorlar. Dini bayramlar artık günümüzde, sadece turistlik bölgelere gidilen tatil günleri olarak gösteriliyor ve  özendiriliyor.

Bizler, bu ziyaretleri yaparak hem çocuklarımızı ve yaşlılarımızı sevindiriyor, hem de gençlerimize  örnek olmak istiyoruz. Yaşlılarımız nasıl atalarımız ise, çocuklarımız da Türk yurdunun geleceği ve teminatlarıdırlar. Bu ziyaret vesilesi ile tüm halkımızın  Kurban bayramını kutlarım” diyerek ziyaretini bitirdi. İlçe yöneticileri buradan, Şehit mezarlarını ve ailelerini ziyaret ettiler.

Necdet TÜRKÜZEL

Exit mobile version