Kartalspor’da ümitler tükeniyor!

Yayın: 21:16 - 05.12.2010
Güncelleme: 21:16 - 05.12.2010

Bank Asya 1.Ligin 15.haftasında Mersin İdman yurdu ile karşılaşan Kartalspor, karşılaşmanın 32.dakikasında kalesinde gördüğü golle 0-1 mağlup oldu. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op.Dr. Altınok Öz,Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Karyapsan  A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Atıla Duman ile birlikte izlediler.

GOL İLK YARIDA GELDİ

Karşılaşmaya süratli başlayan Kartalspor, haftalardır kendi evinde gol atamamanın ve galip gelememenin stresi ile gülcü rakibinin üstüne gitti.

Şampiyonlukta iddialı ve son haftalarda elde ettiği seri galibiyetlerle liderlik yarışında “Bende varım” diyen Güney ekibi M.İdmanyurdu sahip olduğu tecrübeli ayaklarla gol yolları aramaya başladı ve karşılaşmanın henüz 32.dakikası oynanırken golcü futbolcusu Şehmuz Özer’in ayağından beklediği golü buldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarası 0-1 M. İdmanyurdu’nun lehine sonuçlandı.

DİBE DEMİR ATTI

Karşılaşmanın 2.yarısına süratli başlayan taraf M. İdmanyurdu oldu. Rakibinin üstüne gelmesini iyi değerlendirmek isteyen konuk takım Kontra ataklarla kendisine koridor açmak istedi. Ne var ki son haftalarda göstermiş olduğu yüksek performansla dikkat çeken Kartalspor’un başaralı FİLE bekçisi Kaya Tarakçı,  yüzde yüzlük gol pozisyonlarını önleyerek kalesini konuk ekibe kapattı.

 Yine her zaman olduğu gibi yediği golün şokunu üzerinden atamayan Kartalspor’un bir ara oyundan düştüğü görülmesine rağmen karşılaşmanın sonlarına doğru oyunda dengeyi sağladı. İlerleyen dakikalarda taraflar başka gol atmaya Muaffak olamayınca karşılaşma 0-1 Mersin İdmanyurdu’nun üstünlüğü ile sona erdi. Sahasında henüz galip gelemeyen ve üçüncü yenilgisini Kartalspor, ligin dibine DEMİR atmış oldu. 12 puanı olan Kartalspor,  ligin 16.haftasında, deplasmanda kendisi gibi sıkıntılı günler yaşayan ve alt sıralardan kurtulmam isteyen Giresunspor’la karşılaşacak ve ilk yarının son karşılaşmasını kendi evinde Boluspor, ile yapacak.

FETHİ SATICI

Exit mobile version