Kartal’da Korkutan Patlama

Yayın: 08:30 - 07.08.2009
Güncelleme: 08:30 - 07.08.2009

Cafe HOME Kartal şubesinde gaz sıkışmasıyla meydana gelen büyük bir patlama meydana geldi.

Gece 00.03 sıralarında meydana gelen patlamada can kaybı yaşanmazken,  patlamanın şiddetiyle cafenin giriş kapısı karşı kaldırıma kadar fırladı. Meydana gelen patlama paniğe neden olurken, çevrede bulunan bazı işyerlerinin de patlamanın şiddetiyle camları kırıldı.

Bu sabaha karşı saat 00.03 sıralarında Üsküdar Caddesinde bulunan Cafe Home Terminal adlı işyerinin bodrum katında gaz sıkışması sonucu korkunç bir patlama meydana geldi. Saatin geç olması, trafiğin olmadığı bir saatte meydana gelmesi ve çevrede kimsenin bulunmamasıyla facianın eşiğinden dönüldü. Çevre evlerde patlama büyük bir paniğe neden olurken, olay yerine gelen polis ekipleri bölgede patlamanın nedenine ilişkin araştırma yaptı.  Yapılan ilk inceleme sonucunda patlamanın gaz sıkışması sonucu meydana geldiği açıklandı. .

Patlamanın şiddetiyle iş yeri kapısı yaklaşık 50 metre uzağa fırladı. Olay yerine gelen resmi ekipler dışında, olay yeri inceleme ve bomba imha ekipleri de detaylı bir inceleme yaparken herhangi bir bomba bulgusuna rastlanmadı. Yapılan detaylı incelemelerde patlamaya gaz sıkışmasının neden olduğu anlaşıldı.

Patlama iş yeri ve çevresinde maddi hasara neden olurken, her hangi bir can kaybı olmaması ise herkesi sevindiren tek şey oldu.

Haber: Mefharet Keleş

Exit mobile version