SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Polis Müdürü Dereboylu, MHP’yi ziyaret etti

Yayınlanma:
ABONE OL

  Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, MHP Kartal İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

      24 Ekim’de MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek ve yönetim kurulunun ziyareti, 17 Aralık da ise, MHP Kartal Kadın Kolları’nın kendi elleri ile yaptıkları aşureyi emniyet teşkilatında dağıtmalarına istinaden, İlçe Emniyet müdürü Dereboylu’da, 25 Aralık Cumartesi günü, MHP İlçe binasına giderek hem kadın kolları hem de İlçe yöneticilerini ziyaret etti.

   İlçe Başkanı Metin Özüpek ve yöneticiler tarafından karşılanan Dereboylu’ya, bayan kollarının hazırladığı ikramlar sunulurken, kendisi de Kartal ile ilgili soruları yanıtladı.

  EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

  İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, kendisinin de sporcu olması vesilesi ile spor dahil bir çok konuda yapılan sohbette, “ Muhakkak ki, Kartalın her tarafına mobese kameralar koymak suçu azaltmak veya suçluyu yakalamak için çok önemli bir faktördür, fakat bundan daha önemlisi, insanımızı eğiterek suç oranını en düşük seviyeye çekmek olmalıdır. Bizler elimizden geldiğince bu konuya ağırlık veriyoruz.Bizi ziyaretiniz de söylediğim gibi, Emniyet ve Halk iş birliği çok önemlidir. Her konu da benim ve mesai arkadaşlarımın kapıları sonuna kadar halkımıza açıktır” dyerek kendisini karşılayanlara teşekkür etti.

  YİNE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ.

  MHP İlçe Başkanı Özüpek’de “ Kaymakam’ımızdan sonra, yıllardır ilk defa bir ilçe Emniyet müdürümüz bizleri ziyaret ediyor, bu olay bizleri fazlası ile memnun etmiştir. 

Sayın Dereboylu, Halkımızca yanlış bilinen ve renginden ötürü “KARAKOL” denildiği sanılan, aslında Osmanlı da var olan Deniz güvenlik kolu ve Kara güvenlik kolundan karada faaliyet gösterdikleri için Karakol adını alan emniyet binalarımıza, konuştuğunda herkesin anlayacağı gibi, bilgi donanımı, kibarlığı ve güler yüzü ile çekinilen değil, gerektiğinde bir çay içmek için bile uğranılacak yer imajını yerleştirmeye çalışması, gerekse ilçemizi ziyaret etmesi ile kalbimizdeki yerini almıştır.

İlçe Emniyet Müdürümüz nezdnde tüm Kartal Emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar dilerken, görevleri başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum” diyerek ziyaretle ilgili duygularını ifade etti.

Haber: Necdet TÜRKÜZEL

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]