İstanbul Valisi Mutlu’ya sokakta ilk adımlar ziyareti

Yayın: 09:55 - 28.12.2010
Güncelleme: 09:55 - 28.12.2010

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Genel Başkanı Hitay Güner, bu yıl 9’ncu uygulama yılına giren Sokakta İlk Adımlar yol güvenliği eğitim projesine ilişkin bilgilendirme için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

İstanbul Valisi Mutlu ziyarette, Sokakta İlk Adımlar’ın İstanbul’daki bütün ilköğretim okullarında uygulanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mutlu, yol güvenliğine ilişkin çabaları nedeniyle proje ortakları Renault Mais, Total ve Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği’ne teşekkür etti ve projeyi desteklediğini belirtti.

3 bin öğretmene seminer

Sokakta İlk Adımlar’ın yeni uygulama yılı için 11 Ocak 2011, Salı günü İstanbul’da büyük bir buluşma gerçekleştirilecek. İstanbul’daki tüm okulların ikinci sınıf zümre öğretmenleri, proje kapsamında düzenlenecek eğitime katılacak. Yaklaşık 3 bin öğretmenin katılması planlanan bu eğitim İstanbul WOW Convention Center’da gerçekleştirilecek. Eğitim sonrasında trafik sorununa duyarlılığyla da tanınan sanatçı Erol Evgin, öğretmenlere unutulmaz şarkılarıyla seslenecek.

Bu büyük buluşmaya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’la birlikte katılacak.

Exit mobile version