Kiralık araçla hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Yayın: 08:40 - 29.12.2010
Güncelleme: 08:40 - 29.12.2010

Maltepe’de kiraladıkları otomobille hırsızlık olaylarına karışan 3 şüpheli, araçtaki GPRS sistemi sayesinde kısa sürede yakalandı.

Alınan bilgiye göre olay, Fındıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Polis, üç ayrı iş yerinden 3 adet LSD televizyon ve 1 adet laptop çalan 3 şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde şüphelilerin kullandıkları otomobilin kiralık olduğu ve araçta GBRS bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine aracı uydudan takip eden ekipler, otomobilin yerini tespit ettikten sonra operasyon için harekete geçti. Çaldıkları laptopu satmak isterken suçüstü yakalanan E.E., E.A. ile T.D., sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Şüphelilerin çaldıkları televizyonları ise bir iş yerine sattıkları belirlendi. Çalıntı eşyalara el konularak, Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Çalıntı eşyaları satın alan iş yeri sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Emniyette suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen şüpheliler, sevk edildikleri Kartal Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version