SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

HAS Parti Kartal ilçe Başkanlığına Kontuk atandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Genel Başkanlığını Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un yaptığı ve Türkiye genelinde İl, İlçe ve Belde teşkilatlanma çalışmalarını hızlandıran Halkın Sesi Partisi Kartal İlçe Başkanlığına daha önce RP, FP ve SP’de siyaset ve görev yaptığını belirten bölgenin sevilen isimlerinden İşadamı Şükrü Kontuk atandı.

Halkın Sesi Partisi Kartal İlçe Teşkilatında düzenlenen atama törenine katılan Halkın Sesi Partisi İstanbul İl İstişare Kurulu Üyesi Recep Zeki İskender, İl Başkanını temsilen Şükrü Kontuk’a atama yazısını bizzat teslim etti. Recep Zeki İskender, burada yapmış olduğu atamayla ilgili açıklamada sicili düzgün herkese Halkın Sesi Partisinin kapılarının açık olduğu nu ifade etti.

Kontuk, Halkın Sesi Partisi Kartal İlçe Başkanı oldu

Recep Zeki İskender, “  Bugün itibariyle Halkın Sesi Partisi Kartal İlçe Başkanlığına Şükrü Kontuk, ağabeyimizi İl Başkanımız görevlendirmiş bulunuyor. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İskender, konuşmasını şöyle sürdürdü: “  Sayın Kontuk’u Kartal İlçe teşkilatımızı kurmak üzere yetki belgesini sizlerin huzurunda takdim ediyorum. Kendilerinden katılımcı bir yönetim kurmalarını bekliyoruz. Kartal’da Halkın Sesi Partisinde siyaset yapmak isteyen herkesin burada mutlaka yeri vardır ve burada yer almasının özellikle genel başkanımızın  direktifi olarak mutlaka bekliyoruz.

Burda herkesin yeri olmalı yeter ki gelen kişi sicili temiz olsun, halkın içinden gelsin, problemsiz olsun. Burda yeri vardır bütün bu koltuklar kendilerine açıktır. Temel amacımız  halkın sesini iktidar yapmaktır, halkı iktidara taşımaktır.” İfadesini kullandı.

Halkın Sesi Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevine atanan ve ilçe teşkilatını kurmak için görevlendirilen Şükrü Kontuk, yapmış olduğu kısa konuşmada, “ Değerli basın mensubu arkadaşlarımız değerli  il yöneticilerimiz ve değerli  Kartallı hemşerilerim, gönüldaşlarım ve dava kardeşlerim, hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Güneş doğdu hepimize hayırlı olsun diyoruz.

Medeniyet güneşi etrafında bizleri bir araya getiren Cenab- ı Allah’a hamd ediyorum. Hepinizin malumu yolumuz zor ve uzun. Bir seçim atmosferi içersinde dolayısıyla bize durmak, dinlenmek olmaksızın, bütün Kartal’ımızı kucaklayacak şekilde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Tecrübeli siyasetçi Av. Şükrü Kontuk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Pergelimizi en uç noktaya kadar açarak Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Lazı ile, Çerkezi ile, Arabıyla, Acemi ile herkesi kucaklayacak şekilde bir yönetim şemasını oluşturma gayreti içine gireceğiz. Kartal’da sevilen, dürüst insanlardan oluşacak bir ilçe yönetimi bizim için yeterlidir. Siyaset düşmanlıkla yapılmaz, bir birleriyle kavga ederek, insanları kutuplaştırarak siyaset yapılmaz. Siyaset sadece rekabetle olur “ hatırlatması yaptı.

 Halkın Sesi Partisi kartal İlçe Başkanı Şükrü Kontuk,1959 Diyarbakır doğumlu, 38 yıllık Kartallı ve Hukuk Fakültesi Mezunu şu anda ticaretle uğraştığını belirtti.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]