Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den, Mehmet Atalay’a plaket

Yayın: 08:33 - 17.01.2011
Güncelleme: 08:33 - 17.01.2011

Türk basın sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Basın İlan Kurumu’na genel müdür olduktan sonra kurumun rolünü yeniden tanımlayarak önemli projelere imza atan Mehmet Atalay, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onurlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen Geleneksel Gazetecilik Başarı Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu gecede, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a Türk basınına katkılarından dolayı plaket verdi. Cumhurbaşkanı Gül, Atalay’ı tebrik ederek Türk basını için yapmış olduğu özverili çalışmaların devamını diledi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay ise basına hizmet etmeyi bir görev kabul ettiklerini belirterek, Türk basınının kronikleşmiş sorunlarının çözümü için başlattıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

Törene, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Cihan Haber Ajansı (CHA) Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman ile çok sayıda davetli katıldı.

Exit mobile version