MHP Kartal Tokat’lıları ziyaret etti

Yayın: 09:49 - 18.01.2011
Güncelleme: 09:49 - 18.01.2011

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı yöneticileri, Tokat Turhal Sarıkaya Köy Derneği’ni ziyaret ettiler.

Bir değişiklik yaparak, dernek binası yerine üyeleri çalıştıkları iş merkezinde ziyaret eden MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek ve Yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Osman Güneri, Başkan yardımcısı Mustafa Güneri, eski Başkan Hüseyin Göndes ve üyelerce coşkulu bir şekilde karşıladılar.

Dernek Başkanı  köyleri Sarıkaya’yı tanıtıcı bilgiler verdikten sora, 170 hane olduklarını, üyelerin genelde nakliye, inşaat ve özel sektöründe çalıştığını belirtirken, Türkiye açısından çok tehlikeli günlerin yaşandığını, birilerinin ortalığı karıştırdığını ve durumun seksen öncesini hatırlattığını, belli kelimelerle gündem yaratılmaya çalışıldığını belirtirken, bu bayrağı ve toprağı seven herkes Türk vatandaşıdır dedi.

İlçe Başkanı Metin Özüpek’de, karşılanmalarındaki sıcaklıktan ötürü dernek Başkanı’na teşekkür ederken, “ Sayın Güneri bizim söylemek ve anlatmak istediklerimizi zaten anlattı, başka söze hacet varvı? Tokat’a, Turhal’a ve de tabi ki Sarıkaya Köyüne selam ve sevgilerimizi   gönderiyoruz” diyerek fikirlerini beyan etti.

Sarıkaya’lı lar, veda edilirken, Türk geleneklerini yaşatırcasına sıra olarak misafirlerini yolcu ettiler.

Haber: Necdet TÜRKÜZEL

MHP Kartal Propaganda ve

Basın Kom. Bşk.

Exit mobile version