SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Durak, gençler mutlaka kitap okumalı!..

Yayınlanma:
ABONE OL

  Kartal Ülkü ocaklarının sürekli verdiği seminerlerin bu seferki konuşmacısı, Milliyetçi Hareket Partisinin en eskilerinden ve camia tarafından en çok sevilenlerinden, Rahmetli Alparslan Türkeş’in verdiği ilk seminere katılan kişi olan Yılma Durak oldu.

       Yılma Durak Kartal Ülkü Ocakları’nda seminer verdi.

 Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör tarafından kapıda karşılanıp bir süre dinlendikten sonra, seminerine başlayan Yılma Durağın dinleyicileri yalnız geçler değil, Genel Merkez’in bir toplantısına katılmak için Ankara’da bulunan MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek dışında, eski, yeni Tüm İlçe yöneticileri de salondaydı.

  Kartal Ülkü Ocakları, Yılma Durak’ı ağırladı

Yılma Durak, Ülkücülerin yaşantıları ile de topluma örnek olmalarını, gençlerin günde en az bir saatlerini kitap okumaya ayırmaları gerektiğini belirtti. Türkiye’de en önemli sorunun Kürt sorunu değil PKK sorunu olduğunu, Dağa adam göndermekte bile zorlanan PKK’nın, yüz yılda bile beceremeyeceği atılımı,  AKP yönetimi yüzünden neredeyse sekiz yılda bulduğunu söyledi.

  Bir zamanlar dış güçlerin eski Mısır Devlet Başkanı Nasırı bilerek poh pohladıklarını, kendini bir şey sanan Nasırın da İsrail’e savaş açtığını, 6 gün savaşları sonucunda Ürdün’ün yarısı, Golan Tepeleri kaybedildiği gibi, bugün yaşanan Gazze olaylarının bir sebebinin de bu olay olduğunu, Mısırı’nda neredeyse tüm hava kuvvetlerini kaybettiğini belirten Durak, bugün aynı oyunlar Tayip Erdoğan üzerinde oynanmasına rağmen ne yazık ki. ne Başbakanın nede yanındakilerin bunun farkında olmadıklarını ve Türkiye’yi çok tehlikeli mecralara sürüklediklerini belirtti.

  12 Eylül Darbesinin Amerika’nın bir oyunu olduğunu, Amerika’nın Ortadoğu üzerindeki emellerini tek engelleyecek güç olarak gördüğü Ülkücü gücü kırmak için yapıldığını, eğer 1981 yılında bir seçim yapılsa idi MHP’nin ya tek başına iktidara geleceği yada hükümet ortağı olacağının kesin olduğunu, darbenin sebeplerinden birinin de bu olduğunu belirtti. Bugün Askeriye üzerinde oynanan oyunların bilinçli ve yanlış olduğunu, 12 Eylülde en büyük sıkıntıyı Ülkücülerin çekmesine ve hatta işkence görenlerden biri olmasına rağmen Türkiye’nin korunmasında ki tek gücün askeriye olduğunu, Peygamber ocağı olan bu kurumun yıpratılmaması gerektiğini ifade etti.

  Daha sonra soru cevap şeklinde geçen seminer bitiminde konuşan Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör, “ Bugün Yılma Durak gibi bir büyüğümüzden feyz aldık bilgilerinden yararlandık. Cenabı Allah kendisinden razı olsun ve Türk Milletini her türlü şerden  korusun” dedi.

 Haber; Necdet TÜRKÜZEL

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]