“Halk Günleri” devam ediyor

Yayın: 11:06 - 28.01.2011
Güncelleme: 11:06 - 28.01.2011

Sancaktepe Belediye başkanı İsmail Erdem perşembe günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor. Başkan Erdem ile görüşmek isteyen Sancaktepeliler randevusuz başkanlık makamına girebiliyor.

Başkan Erdem, 27 Ocak Perşembe günü Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen halk gününde, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Halk buluşmasında Erdem, şunları kaydetti: ‘Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra Sancaktepe’nin ve mahallelerinin sorunlarını da dile getiriyorlar. Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkânları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.’şeklinde konuştu. Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, ‘Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz’ dedi

 

Başkan Erdem; “Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır” dedi. Halk günlerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Sancaktepe Belediyesi’nin ilçe için  yapılan  çalışmalardan söz eden  Erdem; “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce yürüttüğümüz gıda yardımları, kıyafet yardımları ve sıcak yemek yardımlarıyla ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Erdem, halk günü ziyaretlerinden oldukça memnun olan Sancaktepe sakinleri bu uygulamadan hem de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşların imar hakkındaki sorularına cevap verdi, konu hakkında bilgilendirdi.

 

 

Exit mobile version