CHP İstanbul’da yeni il yönetimi ilk toplantısını yaptı

Yayın: 10:16 - 06.02.2011
Güncelleme: 10:16 - 06.02.2011

CHP İstanbul’da yeni il yönetimi, Nebil İlseven başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantıda İl Sekreterliği’ne Havva Aydın oybirliği ile seçilirken, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Ziya Disanlı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Yüksel Pektezel, Hukuk İşlerinden Sorumlu il yöneticiliğine ise Ahmet Bağlıca getirildi.

Toplantı sonrasında konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven, “Yeni il yönetimini oluştururken, aslında güzel bir İstanbul fotoğrafı çektik. Bu fotoğrafı da olabilecek en isabetli şekliyle çektik” dedi.

Nebil İlseven ayrıca; “Yeni il yönetimi; genciyle, kadını ile her kesimden ve her meslekten İstanbullunun beklentilerini siyasete taşıyacak, onların temsilini sağlayacak, onların sözcüsü olacak şekilde yapılandı. Bu resme İstanbulluların dikkatle bakmalarını istiyoruz. Yeni İl Yönetim Kurulumuz ile İstanbul’un aydınlık, demokrat, ilerici ve çağdaş kimliğini siyasete yansıttığımızı düşünüyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, bu siyaseti Türkiye’de iktidara taşımaktır” dedi.

Exit mobile version