Başkan Aydın, “şeytanın bacağını kırdık”

Yayın: 17:15 - 09.02.2011
Güncelleme: 17:15 - 09.02.2011

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, uzun zamandır beklenen golün Pazar günü oynanan Kartalspor Tavşanlı Linyitspor maçında atılmış olmasını kırılma noktası olarak değerlendirdi.

Kartalspor’un kendi saha ve taraftarı önünde bırakın galip gelmeyi gol atılamadığını hatırlatan Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın,  “ Hem bizim açımızdan, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımızın açısından sıkıntılı ve üzücü bir döneme, Adanaspor gibi Bank Asya 1.Ligin güçlü bir ekibini kendi saha ve taraftarı önünde mağlup ederek bir yerde noktayı koymuş olduk.

Ayrıca uzun bir lig maratonunda kendi sahamızda ve taraftarımız önünde galibiyeti bir tarafa bırakın gol bile atamıyorduk. Tavşanlı Linyit spor maçında uzun süredir beklediğimiz ilk golümüzü atarak adeta bu perhizi bozmuş olduk” ifadesini kullandı.

Samsundan eli boş dönmeyeceğiz

Kartalspor’un önümüzdeki her maça puan ve puanlar almak için odaklandığını belirten Kartal spor’un genç ve başarılı başkanı Binali Aydın, şöyle devam etti: “ Beklediğimiz kırılma nihayet gerçekleşti.

Takımımızı  tecrübeli ve yıldız futbolcularla takviye ettik. İlerleyen haftalarda inanıyorum ki daha da iyi olacağız. Önümüzdeki engeller kalktı. Pazartesi günü deplasmanda şampiyonluğun iddialı takımlarından Samsunspor ile karşılaşacağız.

Hedefimiz bu zorlu mücadeleden den puan ve puanlar alarak tırmanışımızı sürdüreceğiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi Kartalspor, tüm  Anadolu Yakasının   ve Kartal’lıların takımıdır. Her takımın inişli, çıkışlı yaşadığı dönemleri vardır. İnişli dönemi geride bıraktık şimdi çıkıştayız” diye konuştu.

Başkan Aydın, Kartalspor’un Samsunspor maçından sonraki rakibinin Diyarbakırspor, olduğunu bildirdi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version