Aydın, Karşıyaka’yı da yeneceğiz

Yayın: 08:10 - 22.02.2011
Güncelleme: 08:10 - 22.02.2011

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor’ da beklenen kırılmanın gerçekleştiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam Engin Korukır’ın takımın başına geçtikten sonra iki galibiyet, iki beraberlik aldığını hatırlatan Başkan Aydın, “ Haftalardır kendi sahamızda gol atamadığımız gibi galipte gelemiyorduk. Engin hocamızın takımın başına geldikten sonra gol atmaya da başladık. Dahası da var kendi sahamızda galipte geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz. Kartalspor ligte kalacaktır” diye konuştu.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik

Kartalspor’un Diyarbakırspor’u 1- 0 mağlup etmesini yorumlayan Kartalspor’un genç Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, “ Ara Transfer döneminde iyi bir hazırlık devresi geçirdik ve takıma katkı sağlayacak yıldız futbolcuları transfer ettik. Ne var ki Samsunspor’dan transfer ettiğimiz Savaş, sağ ayağındaki sakatlık nedeniyle Gerçek gücünü gösteremedi.

Savaş’ın tedavisi devam ediyor. Kartalspor -Diyarbakır spor maçına futbolcularımız yine üzerlerinde ağır bir baskı ile çıktı. Haftalardır kendi sahamızda maç kazanamıyorduk bu faktör hem yönetimimizi, teknik kadroyu ve futbolcularımızı etkilemişti. şükürler olsun bu baskıda Diyarbakır galibiyetiyle üzerimizden kalktı. Ligin 22. Haftasında, deplasmanda karşılaşacağımız İzmir ekibi Karşıyakayı mağlup edeceğiz ve çıkışımızı sürdüreceğiz. Çünkü beklenen kırılma gerçekleşti” ifadesini kullandı.

Aydın, ligin 23. Haftasında karşılaşacakları Denizlispor karşılaşması için takımın kampa alınacağını da sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version