Erdem;”halk gününe ilgi, ilk günkü gibi “

Yayın: 08:25 - 07.03.2011
Güncelleme: 08:25 - 07.03.2011

Sancaktepe Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halk günleri, vatandaşlardan  yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı İsmail Erdem’in göreve gelir gelmez başlattığı ‘Halk Günü’ uygulaması her Perşembe günü aralıksız devam ediyor. Sanatçısından sporcusuna, iş bulmak isteyeninden ev kadınına kadar her kesimden insanın ilgi gösterdiği Halk Günü’nde Sancaktepeliler, belediyeden beklentilerini, talep ve isteklerini bizzat Başkan Erdem’e iletme olanağı buluyor.

Belediye Başkanlık Makamında 03 Mart  Perşembe Günü  yapılan Halk Günü uygulamasında Başkan Erdem,yardım isteyen vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirdi.Farklı konularda taleplerini ileten vatandaşları dinledi. Halk Günü uygulamasına, ilginin ilk günkü gibi olduğunu söyleyen Başkan Erdem, bu ilginin kendilerini memnun ettiğini ve daha çok çalışma yönünde motive sağladığını ifade etti.

Başkan Erdem, belediye hizmetlerine ilişkin talep ve beklentilerin ilgili birimlerce süratle sonuçlandırıldığını belirterek, “Halk günlerinde, belediyemizi doğrudan ilgilendirmeyen, kişisel tabir edebileceğimiz isteklerle de karşılaşıyoruz. Bu durumda da  vatandaşlarımızı geri çevirmek yerine, sorunlarının çözümü için çaba sarf ediyoruz.’şeklinde konuştu.

Ayrıca Halk Gününü toplantılarında belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu.

Exit mobile version