Bahri Varlı, AK Partiyi tercih etti

Yayın: 12:07 - 10.03.2011
Güncelleme: 12:07 - 10.03.2011

Kartal eski Emniyet Müdürlerinden Bahri Varlı, Haziran ayı içersinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adayı  oldu.

Emniyet Teşkilatının başarılı ve sevilen ismi Bahri Varlı, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız,ile görüşerek  ilk başvurusunu  yaptı. Kartal,Maltepe,Ümraniye Bayrampaşa,Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Bahri Varlı bir süre de B- Bölgesi Trafik Müdürlüğü görevi yaptı. 1951 Adana doğumlu, evli ve sekiz çocuk babası olan Bahri Varlı Üniversite mezunu.

SPOR KÖKENLİ

Futbol, Atletizm ve Boks sporları yapan, başarılı dereceler elde ettiğini belirten Emekli Emniyet Müdürü Bahri Varlı, ülkeyi ve insanlara hizmeti şiar edindiğini kaydetti. Bölgeyi, bölge insanını çok yakından tanıdığını belirten sevilen emniyetçi Bahri Varlı, “ İstanbul’un çeşitli ilçelerinde Emniyet Müdürlüğü görevinde bulundum. Şimdi hizmetlerimi daha değişik daha iyi bir şekilde yapmak istiyorum. Küçük yaştan beri insanlara hizmet etmeyi amaç ve hedef olarak belirledim.

Memurken, polisken, Emniyet Müdürü iken ne yaptıysam onun daha fazlasını yapmak için büyük çaba sarf edeceğim. Bölgeyi ve bölge insanını yakından tanıyorum. Amacım bölge insanına hizmet etmek. Neyse hayırlısı O olsun” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

Varlı, AK Partiyi tercih etmesinin sebebini de kısa olarak şöyle açıkladı: “ AK Partiyi tercih etmem ve AK partiden Milletvekili aday adayı olmamda en büyük etken  tam benim düşüncelerime uygun olduğu için. Çünkü AK Parti güzel ülkemizin ve ülke insanının umudu olmuş, hizmet üreten köklü ve çok büyük tabanı olan bir partidir” diye konuştu.

Önemli projeler üretmekle tanınan Em. Emniyet Müdürü ve 1. Bölge AK Parti Milletvekili aday adayı Bahri Varlı,  seçim çalışmalarını başlattığını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version