Abubekir Taşyürek 1. Bölge SKM Başkanı oldu

Yayın: 15:10 - 15.03.2011
Güncelleme: 15:10 - 15.03.2011

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Abubekir Taşyürek, 12 Haziran Genel Seçimleri için oluşturulan AK Parti 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlığı görevine getirildi.

Diğer iki bölgede İl Yönetim kurulu üyeleri SKM Başkanlığı için tercih edilirken, üslubu, siyaset bilgisi ve duruşu ile herkese örnek gösterilen Ekonomi Uzmanı ve Mali Müşavir Abubekir Taşyürek İl yöneticisi olmamasına rağmen SKM Başkanı yapıldı.

Ak Parti 1. Bölge SKM Başkanı Abubekir Taşyürek öncelikle kendisine gösterilen güven ve teveccüh için parti yönetimine teşekkür ettikten sonra “12 Haziran Genel Seçimleri ülkemize hayırlı olsun. Bizler yapacağımız görevlerle bu seçimlerin hem huzur içinde, hem de halkı en az rahatsız edecek biçimde gerçekleştirmek arzusundayız. AK Parti yönetiminin alacağı kararlar doğrultusunda bizlerin de çalışma esasları şekillenecek. Şu an kurulum aşamasındayız. İlerleyen zaman içinde adaylarımız hakkında en sağlıklı bilgileri basın ve kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Kent 34

Exit mobile version