Okul öncesi eğitimde Özel Çınar Anaokulu farkı..

Yayın: 08:23 - 28.03.2011
Güncelleme: 08:23 - 28.03.2011

Çocuklarımızı okul öncesi eğitim alanında ilköğretime donanımlı bir şekilde hazırlamak gerekir. Konu ebeveynler için çok hassastır. Bu alanda hizmet veren Özel Çınar Anaokulu, eğitim öğretime özenli ve hızlı girişimiyle eğitim kurumları içinde yeni bir vizyon oldu.

Özel Çınar Anaokulu, dünyada yaşayan bireylerin farlılıklarını göz önünde bulundurarak çoklu zeka kuramını hedef edinip, gözlemler sonucunda öğrencilerine uygulamayı, geleceklerine emin adımlarla ilerlemeleri için ellerine meşaleleri, mutluluklarına mutluluk katabilmek için aile ile okul arasında köprü kurmayı vizyon edinmiş.

 

İlköğretime donanımlı bir şekilde göndermek gerekir..

 Özel Çınar Anaokulu; aylık kazanım değerlendirmeleri sonucunda da öğrencilerin gelişimlerini takip ederek; bireylerin bütünsel gelişimine önem veren, çocuğu merkeze alarak ilköğretime donanımlı bir şekilde gönderen, sosyal, duygusal ve fiziksel açıdan hayata hazırlayan verimli ve üretken bir eğitim sistemini uygulamaktadır.

 

Okul fiziki ortam olarak rahat olmalı

   Okul yetkilileri ; “Okulumuz; altı katlı olup, bir oyun salonumuz, sekiz adet sınıfımız, on dört adet tuvaletimiz, uyku odamız, revirimiz, mutfağımız, seksen kişilik yemekhanemiz ve bahçeden oluşmaktadır.

   Özel Çınar Anaokulu ailesi olarak siz değerli ebeveynlerimizi ve çocuklarımızı okulumuza davet ediyor, kıymetli zamanınızdan bir saatinizi bizlere ayırmanızı bekliyoruz.

      Eğitimdeki başarımızın haklı gururunu sizlerle paylaşmanın mutluluğu içindeyiz” dediler.

Exit mobile version