Yılmazkaraosmanoğlu: Nefer gibi çalışacağım

Yayın: 06:22 - 02.04.2011
Güncelleme: 06:22 - 02.04.2011

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı ve Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Naciye Yılmazkaraosmanoğlu, “ AK Parti’nin politikalarını ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi getirdiği çizgiyi çok beğeniyorum.

Ve her zaman idealist bir insan olduğum için, hep daha iyisini amaçladığım için AK Parti’nin politikalarını kendime çok yakın gördüm.,görüşleri de çok yakın.  Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmek için ve bir neferi gibi çalışmak üzere Milletvekili aday adayı oldum”diye konuştu.

AK MERDİVENLERİ BERABER ÇIKALIM

Başarılı yönetici Dr. Naciye Yılmazkaraosmanoğlu, şöyle devam etti: “ Bölge halkına ve seçmene’ de şöyle bir mesajım var. 2011’den, 2023’e  AK Merdivenleri beraber çıkalım diyebiliyorsunuz bizim partimizde. Ve Sayın Başbakanımızın amacı 2023 ‘te, Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokabilmek. Bu yolda da ülkemin ve İstanbul’un, özellikle Anadolu Yakasının tüm insanlarıyla beraber mücadele vermeyi, çalışmayı, çabalamayı istiyorum. Seçmenin AK Partiye destek vermesini, el birliğiyle bizim bu kalkınmışlık periyotuna gelebilmemizi amaçlıyorum” yorumunu yaptı.

FETHİ SATICI

Exit mobile version