Ak Parti döneminin resim sergisi

Yayın: 16:23 - 24.04.2011
Güncelleme: 16:23 - 24.04.2011

Ak Parti Gençlik Kollarının hazırladığı ilginç seçim çalışması vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor.  Çalışmanın adı resim sergisi. Önce Uğur Mumcu Mahallesinde açılan sergi Pazar günü de Kartal Neyzen Tevfik meydanında sergilendi.

Evet resim sergisi… Görenler tarafından bir ressamın sokakta resimlerini sergilemesi gibi algılanıyor. Fakat resimlere yakından bakıldığında 2002 yılından önceki Türkiye ve 2002 – 2011 yılları arası yaşanan gelişmelerin anlatıldığı Türkiye resimleri.

Sağlıktan – ulaşıma, eğitimden – ekonomiye, bir çok konu görsel bir anlatımla sergilenmiş.

Çok usta bir ressama ait resimlerin yer aldığı sergi.

Ak Parti Gençlik Kolları temsilcilerine bu nasıl bir sergi? diye soranlara verdikleri cevap ise aynen şöyle; “Çok usta bir sanatçı tarafından gerçekleştiren bu resimleri halkımızla paylaşalım istedik. Güzel ülkemizi Ak Parti iktidarında nereden nereye getiren karşılaştırmaların resimli anlatımıdır. Bunu gerçekleştirenler ise Ak Parti kadrolarıdır. Tabii ki kadroları yöneten de usta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’dır.

Türkiye nereden nereye geldi. Bu resimler çok şey ifade ediyor. Halkımızın dikkatini de çekiyor ve resimlere bakanlar ülkemizdeki gelişmeler için “-gerçekten de çok yol katetti ülkemiz.” demekten kendini alamıyor” şeklinde ifade ettiler.

Exit mobile version