Esnaf şoförler bilgilendirildi….

Yayın: 07:55 - 28.04.2011
Güncelleme: 07:55 - 28.04.2011

Kartal Şoförler, Otomobilciler Esnaf Odasının Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde  bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Kartal Şoförler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çelik, Başkan Yardımcısı Ali Osman Baran,Yönetim Kurulu üyeleri, SSK Başmüfettişi Mustafa Cerit, İSTESOP Genel Sekreteri Ömer Demir, Kartal Şoförler ve Otomobilciler Esna Odası Y.Mali müşaviri Sabri Tümer ve Şoför esnafı katıldı.

Bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Ali Osman Baran, yaptı. Baran, “ Kartal Şoförler ve Esnaf Odasının değerli üyeleri tertiplemiş olduğumuz esnafımızı Sigorta ile bilgilendirme toplantımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Ayrıca Baran,Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aramızdan ayrılan esnaf arkadaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Kartal Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çelik’i konuşmasını yapmak üzere kürsüyü davet etti.”

SİTEMDE BULUNDU

Başkan Çelik Şoför esnafının kendilerini çok yakından ilgilendiren bilgilendirme toplantısına gereken özeni göstermediğini belirterek, “İsterdim ki, toplantıya daha duyarlı olunsun ama bakıyorum ki eksik sayı var. “Başkan bir toplantı yap, başkan bir toplantı yap”  diyordunuz. Şimdi bir saysam 500 kişi var mı ne diyorsunuz arkadaşlar? Zaten salonda 400 koltuk var. 2 bin tane taksimiz 700 tane Minibüs’ümüz var. Kamyon ve Kamyoneti saymıyorum. Bana göre bu önemli toplantıda bulunanların sayısı çok eksik. Ben toplantımıza gelen her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bu bir sorumluluktur” hatırlatması yaptı.

Kartal Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çelik konuşmasını şöyle tamamladı : “  Arkadaşlar  6 bin 111  sayılı yasa yani bir adı da Torba Yasa dediğimiz bu yasada Şoförlerin  Sigortalı olması ile ilgili  açıklamalar var. SSK ile ilgili açıklamaları Sayın Mustafa Cerit bey, açıklayacaklar ve sizleri bilgilendirecekler. Açıklamalar tamamlandıktan sonra sorularınız alınacak ve cevaplanacak.”dedi.

Daha sonra SSK Başmüfettişi Mustafa Cerit, Şoför esnafını ve emeklilerini ilgilendiren konularda bilgilendirdi.

FETHİ SATICI

 

Exit mobile version