Güllüce: Ak Parti gümbür gümbür geliyor

Yayın: 12:32 - 28.04.2011
Güncelleme: 12:32 - 28.04.2011

AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce,  12 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinden AK Parti’nin açık ara seçimi kazanacağını söyledi. Tuzla’nın 3 dönem belediye başkanlığı görevini yaparak efsaneleşen İdris Güllüce Haziran ayı içinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday olduğunu hatırlattı.

Seçim çalışmalarını Kartal’da başlatan ve bölge halkı tarafından çok sevilen İdris Güllüce Kartal alt ve üst Rahmanlar semtinde esnaf ve Pazar ziyareti yaptı. Esnaftan ve vatandaşlardan çok büyük ilgi gören Güllüce, “ Gümbür gümbür Halk Parti geliyor çok ciddi bir çoğunlukla geliyor. Anketler % 50-51 gösteriyor herkes umut var olsun. Türkiye dünyanın ekonomisi güçlü 10 ülkesi arasında olacak. Dünyanın en gelişmiş en kalkınmış en müreffeh ülkesi olma yolunda hızla gidiyor. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yol devam ediyor ve vatandaşından çok büyük sevgisi ve güveni var. Sayın Başbakan herkesi kucaklıyor” hatırlatması yaptı.

DESTEK İSTEDİ

Güllüce, “ Bölge halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve destek istiyorum” dedi. Pazar’da alış veriş yapan bayanlara kırmızı karanfil sunan AK Parti İstanbul Milletvekili bu arada Pazar tezgâhına geçti ve kısa bir süre çilek sattı. Ayrıca Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Güllüce, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

FETHİ SATICI

 

Exit mobile version