SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

CHP 1. Bölge Adayları basınla yakın temasta!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Basın mensupları, İl Başkanlığının organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. İl Başkanı ve adaylar, yerel basını çok önemsediklerini ve seçim çalışmaları boyunca diyalog içinde çalışacaklarını belirttiler.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, belediye başkanları ve basın mensupları, İl Başkanlığı’nın organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda saha çalışması konusunda basın mensupları bilgilendirildi.

CHP İstanbul Örgütü, 1. Bölge’deki saha çalışmaları konusunda kurumsallaşmış, ciddi ve istikrarlı yerel basın kuruluşlarına bilgi vermek için kahvaltılı bir program düzenledi. Kahvaltılı toplantıda, İstanbul 1. Bölge’ye yönelik seçim stratejileri ve çalışma planı anlatıldı.

CHP İl Örgütü tam kadro

Kahvaltılı toplantıya; CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, İl Başkanı Bahri Şahin’in yanı sıra; Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi, Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, 1. Bölge Koordinasyon Merkezi Başkanı İlay Aksoy, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Ataşahir Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu ve 1. Bölge’den milletvekili adayları ile İstanbul Yerel Basın Birliği Başkanı Ali Rıza Yıldız ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Yerel Basın desteğine büyük ihtiyacımız var”

Açılış konuşmasını yapan Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Ekşi, yaklaşan genel seçimler öncesi il örgütü olarak saha çalışması noktasında basını bilgilendirmek için kahvaltılı toplantı düzenlediklerini söyleyerek sözü İl Başkanı Bahri Şahin’e bıraktı. İl Başkanı Bahri Şahin seçim sürecinde, özellikle yerel basın mensuplarıyla bu dönemde daha iyi ilişkiler içinde olmayı umduklarını söyledi. İstanbul 1. Bölge’de önemli bir oy artışı beklediklerini ve bu yönde çalışacaklarını söyleyen Bahri Şahin, “Tüm adaylarımız bu süreçte büyük özveriyle çalışacak, herkes elini taşın altına koyacak” dedi.

Hamzaçebi, iktidara yüklendi

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Akif Hamzaçebi ise basının sorularını cevapladı. Başbakanın çılgın proje olarak nitelendirdiği, ‘Kanal İstanbul’ projesini eleştiren Akif Hamzaçebi, “Bize kaynağı nereden bulacaksınız diyenler şimdi nelerle uğraşıyor” dedi. CHP’nin bu dönemde projeleriyle dikkat çektiğini söyleyen Hamzaçebi, “Ortaya koyduğumuz tüm projeleri halk desteklerken iktidar kanadı ise eleştiriyor. Demek ki bunlar halk tarafından kabul gören önemli projelerdir” dedi.

Öz, basın birliğini beğendi

Daha sonra İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kahvaltıya katılan Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz de basın mensuplarına samimi düşüncelerini açıklarken, özellikle yerel basının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti. İstanbul Yerel Basın Birliği’nin önemli işlere imza atacağını söyleyen Başkan Öz, “Birliktelikten her zaman güç doğar” dedi. Başkan Öz bu noktada Yerel Basın Birliği Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız’a başarılar diledi.

Haber: Gürhan Demirtaş – Durmuş Acar

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]