SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal’da, Fatih Erbakan ilgisi!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan,  Kartal’da partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kartal İlçe teşkilatının hazırladığı program Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kartal meydanından Ankara caddesi boyunca tezahüratlar eşliğinde kültür merkezine gelen Erbakan, hınca hınç dolu olan salonda partililere hitap etti.

Toplantı salonuna partililer sığmadılar

Milli görüş liderinin veliahtı olarak görülen Fatih Erbakan’ı yakından görmek isteyen partililer salona sığmadılar. Programda açılış konuşmasını Kartal İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz yaptı.

Ülkemiz, Eyaletlere bölünme planları yapılıyor

Kızılgöz, “Amerika’da 45 günden beri bir eğitim yapılıyor. Türkiye’den üst düzey bürokratların katıldığı bir eğitim. Bu eğitim konusu Amerika’da uygulanan başkanlık sisteminin Türkiye’de de uygulanması yönünde. Yani Türkiye Başkanlık sistemi şeklindeki yönetime geçerek eyaletlere bölünecek ve İsrail’e vilayet yapılması gibi sinsi planlar yapılması yönünde bir eğitimdir. Ama şunu bilmiyorlar ki bu ülkede milli görüş var Saadet Partisi teşkilatları vardır.

 Ülkeyi satıyorlar, neye göre satıyorlar İDO ve İGDAŞ satıldı. Bu konuyla ilgili haber ulusal medyada göremediğim için yerel basınla paylaşmak istedim. Harem Yalova ve Eskihisar Yalova hattı gibi çok kazançlı olan gelir getiren hatları birilerine peşkeş çekiliyor. Bu satılan kurumlardan bir tanesi olan İDO’nun yedi yıllık geliri ile bütün İDO’nun sahibi oluyorlar satın alanlar” dedi.

Programa katılanlar arasında, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Selman Esmerer, Milletvekili adayları, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İlçe Başkanı İsmail KIZILGÖZ, İlçe Skm Başkanı İrfan Çakır, 2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Kartal Belediye Başkan Adayı olan Mimar Hüseyin KARAKAYA, Kartal İl Sorumlusu İmdat SEVİNÇ, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Hanım Kolları,  İl yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri de vardı.

Saadet Partisi İstanbul il başkanı ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Selman Esmerer, yaptığı konuşmada, Burhan Kuzu’ya yüklendi. Ali Kırca’nın sunduğu Siyaset Meydanı programına konuk olan AKP’li Burhan Kuzu, Saadet Partisi’ni küçümseyecek sözler sarfetmiş, Saadet Partisi’nin 38 Kadın Milletvekili adayından 34’ünün başörtülü olmasını eleştirmişti. Esmerer yaptığı konuşmada, 12 Haziran gününde Saadet Partisinin sandıklarda yanardağ gibi patlama yapıp, gereken cevabı vereceğini ifade etti. 

Saadet Partisi İstanbul il başkanı ve İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Selman Esmerer’den Sonra Sahneye büyük coşkuyla GİK Üyesi Dr. Fatih ERBAKAN davet edildi…

Erbakan, Kartal’daki bu coşku iktidar coşkusuna benziyor…

Fatih Erbakan’da konuşmasında, Kartal’daki bu coşku merhum liderimizin iktidar olduğu zamandaki coşkuyu hatırlatıyor.

Selman Bey Mareşallik rütbesine sahip bir yerde görüyoruz. Çünkü son kongrede İstanbul’da gerçekten bir meydan muharebesi kazandı. 12 Haziran’da da yine bir meydan muharebesi kazanacak inşallah.

ERBAKAN; Hükümetin daha önceden ‘One münit’ gibi olayları bahane ederek oy toplamaya çalıştığını ifade eden Dr. Erbakan, AKP’nin bu seçimlerde oy toplamak için bir bahane bulamadığını ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını ifade etti. “Bahane olarak ilk yerli yolcu uçağını yapacaklarını iddia ediyorlar.

Siz bunu yapamazsınız. Neden? Çünkü siz çok basit bir YGS sınavını bile doğru dürüst yapmayı başaramadınız. Daha Lise öğrencisinin üniversiteye girmesi için hazırladığınız soru kitapçığını bile yapamazken, ilk yerli yolcu uçağını nasıl yapacaksınız?” diyen Dr. Fatih Erbakan, “Siz bunları yapmak isteseniz bile yapamazsınız. Çünkü IMF ağabeyiniz size izin vermez” dedi.

Programın sonunda Saadet Partisi Kartal ilçe Başkanı İsmail Kızılgöz, Dr. Fatih Erbakan’a ilçe teşkilatı adına bir hediye sundu. Erbakan, salondakilerin “Mücahit Erbakan” Sloganı eşliğinde salondan uğurlandı.

Haber: Kenan Gülerci

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]