Akdoğan: “Taksicinin hayatından korsanı çıkaracağız”

Yayın: 06:48 - 11.05.2011
Güncelleme: 06:48 - 11.05.2011

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Yahya Uğur, taksicilerle ilgili konularda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tekin Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yahya Uğur, kurumlar arası koordineli çalışmalar neticesinde 02 Ocak 2011 tarihinde öldürülen taksici Kenan Önal’ın katilini titiz ve kapsamlı bir araştırma sonucu ortaya çıkaran Emniyet Müdürü Akdoğan’a ve ekibine taksiciler adına teşekkür etti.

Uğur: “Emniyet güçleri ile İTEO arasında geliştirilen yeni projeler ile taksi şoförlerimizin can güvenliğini sağlamak ve çalışma şartlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Yakın zamanda gündeme gelecek olan yeni projelerimiz ile taksicilik yeniden tercih edilen bir meslek haline gelecek. Esnafımız ile ilgili konularda bizi yalnız bırakmayan ve sorunlarımızın takipçisi olan emniyet teşkilatımıza bu vesile ile tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Akdoğan da çalışmalarının amacının daha güvenli ve huzurlu bir şehir hayatı sağlamak olduğunu ifade etti. Akdoğan: “İTEO ile olan çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Çok yakında hayata geçecek olan projemiz ile taksici esnafı İstanbul’un cadde ve sokaklarında çok daha rahat hareket edebilip, İstanbulluya hizmet verebilecek. Hayata geçecek projemiz ile taksicimiz 1 TL’ye mahkum edilmeyecek. Ayrıca korsanla taşımacılıkla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Taksicinin hayatından korsanı çıkaracağız” dedi.

Exit mobile version