Kartal Bel.spor U- 19, Zonguldakspor’u 2-0 yendi

Yayın: 06:41 - 16.05.2011
Güncelleme: 06:41 - 16.05.2011

U-19 yaş Türkiye şampiyonasında Bilecik grubunda K. Belediyespor finalde Zonguldaksporu 2-0 yenerek 2.kademe maçlarına gitmeye  hak kazandı.

Maçın gollerini maçın 45.dakikasında Cenk Fırat ve 70.dakikada sonradan oyuna giren Orhan kaydetti.Maçın başından sonuna kadar üstün olan Talip hocanın talebeleri birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi.orta sahada oynayan Altan, Ali, Ahmet Ergünsu, Kadir Güvenç,Volkan Er, Emre Yaşar,Mert Çilli, Erhan Kartal Kaleci İsmail Kaya etkili oynadılar,Cenk Fırat’ın attığı gol usta vuruşu idi.

Maçtan sonra şampiyonluk sevincini kulüp başkanı Turgut Mermertaş, genel kaptan Ali Apaydın,Talip hoca ile paylaştılar.Dönüş yolunda Pamukova metin tesislerinde yenen yemek sonrası başkan Turgut Mermertaş’ın futbolculara verdiği cep harçlığı sevinç çığlıkları atmalarına neden oldu.  Başkan,  gençlerle gurur duyduğunu Kartal Belediyespor’un geleceğini  bu takımın oluşturacağını  vurguladı.Bu başarının mimarlarından genel kaptan Ali Apaydın ve Talip hocanın olduğunu da vurgulamak gerekiyor.

Haber: Kadir Küçükay

Exit mobile version