Öz: “ İrlandalıları sevindiremedik”

Yayın: 10:03 - 17.05.2011
Güncelleme: 10:03 - 17.05.2011

Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, bakın Kartalspor’un İrlandalı ve Amerikalı bazı hayranlar konusuna şöyle açıklık getirdi.

“ Kartalspor’umuz Bank Asya 1.Liginden düşmedi. Onun için İrlandalılar adına üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Ben Kartal Belediye Başkanıyım Altınok’un mutluluğu gibi halkında mutluluğunu istiyorum. Onun için halkın bir kısmını sevindiremedik” şeklinde konuşarak İrlandalılara ve Amerikalılara göndermede bulundu.

GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESTİK

Kartalspor’un ayakta kalması ve başarılı olması için elini çok ağır bir taşın altına koyduğu belirtilen Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor- Boluspor maçının andından duygularını şöyle dile getirdi: “ Fethi abi inanılmaz güzel duygularım var ve bu duygularımı sizinle paylaştığım için ayrıca mutluyum. İçte ve deplasmanda Kartalspor’u izliyorsun ve takımla ilgili olumlu haberler üreterek futbolcularımıza bir yerde moral vermiş oluyorsun. Olmamız gereken yerdeyiz Bolu cehennemine yapmış olduğumuz “Umuda yolculuk” bizim için mutlu sonla sonuçlandı ve adeta kendi göbeğimizi kendimiz kesmiş olduk.

Kartal spor’un deplasmanda oynadığı maçlarını özellikle takip eden Kartal Kaymakamı  Nuh Mehmet Hamurcu Boluspor-Kartalspor maçını şöyle yorumladı: “Kartalspor’un Bolusporu yeneceğini biliyordum onun için Kartalspor’un Bank Asya 1.Liginden düşmeyeceğine de yürekten inananlardanım. Herkes gibi bende seviniyorum. Futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Fethi SATICI

Exit mobile version