SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Aydın, Gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın,” Kartalspor yönetimini ve Kartalspor’u başarısız mış gibi göstermek için adeta kampanya başlatan ve Kartalspor’u genel kurul yapmaya zorlayanlara bir çift  sözüm var. Kartalspor, kurban olmayacak” dedi.

Kartalspor’un genel kurul ihtiyacı olmadığına dikkat çeken Kartalspor’un başarılı ve çalışkan Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın Aydın ile Samare Restoran’ta yaklaşık 3 saat süren bir sohbette bulunduk.

Kartalspor ağırlıklı sohbetimizde önemli, dikkat çekici açıklamalarda bulunan Aydın, “ Kartalspor yönetimi, teknik kadro ve futbolcular bir birine kenetlenmiş  ve uyum içerisinde 2011-2012 futbol sezonuna hazırlanmaktayız. Kartalspor’u genel kurul yapmaya zorlamanın da bir anlamı yok. Çünkü bir yerde genel kurula ihtiyaç yok.” İfadesini kullandı.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Bank Asya 1. Ligin köklü takımı Kartalspor’u düşürüldüğü borç batağından kurtardıklarını, kulübe günde 3-4 sefer icra memurlarının geldiğini de hatırlatan Başkan Aydın, “Kartalspor kulübünden bir çöp bile icra yoluyla alınmadı, alınmayacakta.

Kartalspor yönetiminde ki arkadaşlarım tüm maddi imkanlarını Kartalspor için harekete geçirdiler, Kartalspor’un başarılı olabilmesi için ailelerinden, çocuklarından ve işlerinden ayrı kaldılar.

Kartalspor’un en zor döneminde yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk ve Kartalspor’u adeta düşürüldüğü borç batağından çıkardık. Kartalspor yönetimi üzerinde oluşturulmak istenen baskı ve yıpratma girişimlerini Kartalspor yönetimi olarak göğüsleyecek gücümüz var.

Bir bardak suda fırtına çıkarılmak istenmesinin nedeninin altında oluşan unsurlar ortada. Basın yazıyor, basın istiyor diye genel kurul kararı alacak değiliz. Çünkü orta da genel kurula gitme ortama yok” diye konuştu.

GEREKİRSE AÇIKLARIZ

Kartalspor yönetiminin bir tartışma içine çekilmek istenmesinin çok düşündürücü ve manidar bulduğunu kaydeden Kartalspor’un genç Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, “ Kartalspor Boluspor gibi güçlü ve Play Of iddiası olan bir takımı kendi saha ve taraftarı önünde yenmiş ve ligi 34 puanla tamamlamıştır.

Puan sıralamasında Kartal spor’un altında olan kulüpler var. Kartalspor yönetiminin bir tartışma içine çekilmek istenmesini esefle karşılıyorum ve bu konuda da bir polemik başlatmakta istemiyorum.

Kartalspor ligi 34 puanla tamamlamış, Bolu’dan evine mutlu ve sevinçli dönmüş, Kartal Meydanında taraftarlar meşale yakıp şölen düzenlemiş ve daha futbolcularımızın teri kurumadan yıpratılma kampanyası başlatılmıştır. Bu yıpratılma kampanyasının altında yatan şeyleri gerekirse TSYD’de geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenler ve açıklarız” hatırlatması yaptı.

KARTALSPOR KARIŞTIRILMAK İSTENİYOR

Yönetim kurulu üyelerinin ceplerinden çıkan paralarla Kartalspor’a katkı yapıldığını da hatırlatan Aydın, “ Kartalspor yönetiminde bulunan arkadaşlarım imkânları nispetinde Kartalspor’a maddi ve manevi katkıda bulundular, Kartalspor’un ayakta kalabilmesi için, çekilen maddi sıkıntının azaltılması için kredi bile çektiler.

Şimdi onlar Kartalspor’a katkı için çektikleri kredileri ödemek için zorlanıyorlar. Hala Kartalspor’a eski borçlarından dolayı hacizler geliyor bu hacizleri de durdurmak için, ortadan kaldırmak için büyük çaba sarf ediyoruz.

Kartalspor’u karıştırmak isteyenleri uyarmak istiyorum. Siz işinize bakın biz de işimize bakalım. Gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz. Kartalspor üzerinde oynanmak istenen oyun maalesef sahneye konmuştur.

Hiç gereği yokken ve birden bire gündeme getirilen genel kurul isteminin altında yatan nedenler elbette bir bir ortaya çıkacaktır. Kartalspor yönetimi ile, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar bir bütündür.

Kartalspor’da sağlanan birlik ve beraberlik ortamını ortadan kaldırmak istenmesinin kimsenin de harcı değildir. Kartalspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolculara tabii ki başarılıdır. Mevcut imkânlarla, mevcut futbolcu kadrosuyla ancak bu kadarını başarabildik. Kartal spor’un maddi durumu iyi olsaydı tabi’i ki yıldız futbolcular Transfer ederdik. Mersin İdman yurdu’nu Süper Lige taşıyan bir ünlü futbolcuyu Kartal’a getirdik ve Kartalspor formasını giydirmek istedik. Ne var ki maddi imkânımız buna el vermedi. Ve o futbolcu Mersin’i Süper Lige taşıdı. Hatırlatması yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, son olarak şunları anlattı: Kartal Belediye Başkanımız ve Kartalspor Onursal Başkanımız Op. Dr. Sayın Altınok Öz’e Kartalspor’a olan katkıları, Kartalspor yönetimine olan sınırsız destekleri için  şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum.

Bu ara da Kartalspor’un sizinde ifade ettiğiniz gibi   fedakar ve cefakar taraftarlarını da kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir maçımızda bizi yalnız bırakmadılar ve hep Kartalspor’un yanında oldular.

TRANSFER ATAĞI BAŞLATILACAK

Kartal spor’un 60 yıllık şanlı tarihi ve başarıları ortadadır. Bu süreç içersinde Kartalspor hep başarılı olmuş, bir alt kümeye düşmemiş ve yoluna yeni başarılar ekleyerek devam etmiştir.

Kartalspor çok köklü bir kulüp olduğu kadar da çok büyük bir camiadır. Bu camia öyle bayatlamış ayak oyunları ile, anlamsız istemlerle ve Bizans Entrikaları ile çökertilecek bir spor kulübü değildir.

Arı kovanına çomak sokulmasına katiyen izin vermeyeceğiz.  Bu arada kısa bir dinlenme arasından sonra Transfer çalışmalarına başlayacağız ve takımı kampa alacağız. Hazırlık kampını özellikle Bulgaristan’da yapmayı düşünüyoruz.

Bulgaristan doğal güzellikleri, bol oksijenli havası ve kamp yapma ortamı her bakımdan elverişli bir ülke. Belediye Başkanımız ve teknik direktörümüz Engin Korukır ile görüşerek kamp yerimizi belirlemek istiyoruz.

Benim gönlüm Bulgaristan ve ya Bosna_Hersek’ten yana. Sayın Belediye Başkanımız ve hocamız uygun görürlerse 2011-2012 futbol sezonuna yurt dışında kamp yaparak hazırlanmak istiyoruz. Yurt dışı kampları hem daha ucuza mal olduğu gibi daha da yararlı oluyor. Bu konu da yetki ve son söz Başkanımızda ve hocamızda.”

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]