Kartalspor yeni Başkanı Tahsin Tarhan oldu

Yayın: 12:05 - 09.08.2011
Güncelleme: 12:05 - 09.08.2011

Kartalspor’da görev bölümü yapıldı. Kartalspor yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.

Olağanüstü genel kurulun belirlemiş olduğu üyelerin ilk yönetim kurulu toplantısında Kartalspor Kulübü Başkanlığına oy birliği ile Tahsin TARHAN şeçildi.

Kartalspor yönetim kurulunun yaptığı ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı. Alınan kararlar neticesinde oluşturulan görev dağılımı şu şekilde oluştu.

Kartalspor, tesislerinde ilk toplantısını yapan Kartalspor Yönetim Kurulu Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Başkanlığında toplandı. Basına kapalı olan yönetim kurulu toplantısı öncesinde toplantı fotoğrafı çekildi. Bu arada Pazar günü yapılan Kartalspor Genel Kurulu seçiminde 2. Sıradan seçilen Cuma Nas’ın istifa ettiği öğrenildi ve yerine 1.sıra yedek yönetim kurulu üyesi Bülent Köse’nin geçtiği kaydedildi.

Bu arada Kartalspor’un yeni yönetime seçilen Ergun Öztaner ve Selahattin Atasever mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı. Bu arada yönetim kurulu 2. Sıra yedek kurul üyesi İşadamı Kenan Albayrak’ın toplantıya katılması ayrıca dikkat çekti.

KARTALSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Kartalspor Kulübü Derneği Başkanı: Tahsin TARHAN

Kartalspor Kulübü Derneği İkinci Başkan: Ergün ÖZTANER

Kartalspor Kulübü Derneği As Başkan: Müjdat KEÇELİ

Kartalspor Kulübü Derneği Genel Sekreteri : Nihat DUMLU

Kartalspor Kulübü Derneği Saymanı: Kerem ÇEBOĞLU

Kartalspor Kulübü Derneği Genel Kaptanı: Erdoğan KOÇ

Kartalspor Kulübü Derneği Futbol Şube Sorumlusu: Bayram KANAÇ

Kartalspor Kulübü Derneği Altyapı Sorumlusu: Gökhan HOCAOĞLU

Kartalspor Kulübü Derneği Tesisler Sorumlusu: Selahattin ATASEVER

Kartalspor Kulübü Derneği Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Sorumluları: Nimet TOZKOPARAN ve Yeter AKDİK. Oy birliği ile seçilmiştir.

Fethi Satıcı

Exit mobile version