SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yıldız, Kartalspor’a katkıya hazırız

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, Bank Asya 1.Ligin köklü ve güçlü ekibi Kartalspor’un iyi ve kötü gününde yanında olmaya hazır olduklarını söyledi.

Yıldız’dan Kartalspor, değerlendirmesi!

Kartalspor’un Kartalın simgesi olduğunu hatırlatan Yıldız, “  Biz Kartalspor, yönetiminden veya belediyeden Kartalspor ile ilgili bize her hangi bir talep ve öneri gelmedi. Kartalspor ile ilgili biz şunu düşünüyoruz. Tabii Kartalspor Kartal’ın bir değeri. Kartalspor’un yaşatılması lazım, Kartalspor’un daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi lazım. Biz kendi aramız da bunu değerlendiriyoruz. Acaba Kartalspor’un daha başarılı olması için neler yapılması lazımdır? Şeklinde Kartalspor’u masaya yatırdık ve mercek altına aldık. Ne var ki Kartalspor’u destek ve yardımcı olunması noktasında bize her hangi bir teklif gelmedi” hatırlatması yaptı.

Kartalspor’a katkıya hazırız

Yıldız, Kartalspor ile ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü: “ Bu konuda açıklama yapmam gerekiyor. Ama Kartal’la ilgili, Kartalspor ile ilgili şunu ifade etmek istiyorum. Kartalspor’un Bank Asya 1.Lige çıkmasıyla ilgili, geçmiş dönemde ciddi mücadeleler verildi. Türkiye genelinde baktığımız zaman bir ilçe takımı olan Kartalspor, Kartal’ın tanıtımı ile ilgili önemli görevler üstlenmiştir.

Ve Kartalspor’un daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesini biz arzu ediyoruz. Kartalspor’un küme düşmesi ve başarısız olması bütün Kartal’lı vatandaşlarımızı olduğu gibi bizleri de son derece üzer. Kartalspor’la ilgili yapabileceğimiz, katkı sağlayacağımız ve sunabileceğimiz her hangi bir şey olduğu zaman buna hazırız.

Bununla ilgili çalışmalar yaparız çaba gösteririz. Kartal’ın zarar görmesi, Kartalspor’un zarar görmesi şu andaki idarecilerin olduğu gibi bizleri de ciddi manada üzer.

Yeni başkanın istifası bana inandırıcı gelmedi.

Kartalspor’un seçmiş olduğu yeni Başkanın rahatsızlanması bizi de üzdü. Özellikle sayın Tahsin Tarhan’a geçmiş olsun diyorum. Tam olarak bilmiyorum gerçekten böyle bir rahatsızlanmamıdır.

Yoksa Kartalspor’un iç yönetimi ile ilgili, bir başkasının dayatmasından dolayı İstifamı dır? Bunu ileriki dönemlerde çok daha iyi bir şekilde göreceğiz. Neticede dönüp, dolaşıp aynı kişiler etrafında dönüyor. Yani bir gün önce Kartalspor’un başkanlığına aday olup bir gün sonra istifa etmek bana inandırıcı gelmedi.

Kişiler hasta ise hastalıklarını daha önceden biliyordur. Kartalspor’u yönetmekle ilgili kendi ekibini kuramamadan dolayı, burada da rahat çalışamayacağını düşünerek istifa ettiğini düşünüyorum. İnşallah Kartalspor için önümüzdeki süreç hayırlı olur. Şu andaki yönetimle de bu ne kadar devam eder, ne kadar başarılı olur onu Bank Asya 1.Lig maçları başladığı zaman göreceğiz. İnşallah güçlü bir şekilde devam eder. Kartalspor’un başarısız olması, bir alt lige düşmesi bizi mutlu etmez ve üzer” dedi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]