SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor Bucaspor karşılaşması sonrası Kartalspor tarafı basın açıklamaları

Yayınlanma:
ABONE OL

Besim Durmuş

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş ,Bucaspor karşılaşması sonrası yapılan basın toplantısında Ligin başlamasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Biz kendimizi ilk beş hafta için planlamıştık. Bu haftalarda alacağımız puanlar kendimize hedef koyma ve özgüven kazanma açısından çok önemliydi.” dedi.

Durmuş konuşmasının devamında, “Bundan önceki bütün maçlarda çok mücadele ettik, iyi koşuyorduk, iyi pozisyonlar üretiyorduk fakat sonuç olarak berabere kaldığımız, mağlup olduğumuz, iyi olup kazanamadığımız maçlar oldu. Milli maç arasına daha huzurlu girmek ve kendimize güven açısından Bucaspor galibiyeti bizim için çok önemliydi.

Bugün maça iyi başladık. İlk yarının tamamında rakip sahada pozisyonlar ve birde gol bulduk. Fakat rakibin ölü toplardan iki tane karambol pozisyonu oldu. Bucaspor’da gol atabilirdi ama oyunun tamamına baktığımda sahada istekli, arzulu, ne yaptığını bilen, kazanma arzusu olan bir Kartalspor vardı. Bu anlamda oyuncularımı tebrik ediyorum. Üç puan camiamıza hayırlı olsun.” dedi. Durmuş son olarak Bucaspor takımına bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diledi.

Adem Sarı

Kartalspor’un bu sezon başında Eskişehirspor’dan kadrosuna kattığı Adem Sarı, Kadrolarının çok güçlü olduğunu ifade etti.

Adem; “Bugün Bucaspor ile zorlu bir maç oynadık. Bu hava şartlarında gerçekten iyi mücadele eden rakibimizi tebrik ediyorum.

Bugün sahaya üç puan almak için çıktık, geçtiğimiz hafta Erciyesspor karşısında sahamızda hiç hesapta olmayan puan kaybı yaşadık. Bu yüzden bugün mutlak üç puan amacıyla sahaya çıktık ve iyi bir oyunla bunu başardığımızı düşünüyorum.

Kadromuzun çok güçlü olduğunun farkındayız, bu yüzden hedeflerimizde büyük. İnşallah hedeflerimizi sonuna kadar kovalayacağız. Tüm takım arkadaşlarımı bugün ortaya koydukları mücadeleden ötürü kutluyorum.” dedi.

Önder Çengel

Kartalspor’un golcü oyuncusu Önder Çengel karşılaşma sonrası üç puan aldıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Önder; “Kendi sahamızda üç puan aldığımız için öncelikle takım arkadaşlarımı ve hocamızı tebrik ediyorum. Herkes dişe diş mücadele etti. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk yarım saat iyi oynadık önde bastık ve golü bulduk ama daha sonra ileride topu tutamadığımız için takım olarak baskı altına girdik. İkinci golü bulabilseydik bu maçı daha rahat tamamlayabilirdik.

Bu lig çekişmeli bir lig, bugünde görüldüğü gibi kimse kolay kolay puan vermiyor. Ben üç puan aldığımız için mutluyum. Tekrardan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum.” Dedi.

Ethem Pülgir

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Kartalspor’un 17 yaşındaki genç stoperi Ethem Pülgir “Maça iyi başladıklarını ve önemli pozisyonlar bulduklarını belirtti.

Ethem” Maça oldukça iyi başladık, önemli pozisyonlarda bulduk, onları da gol yapsaydık karşılaşmanın ikinci yarısında sıkıntı yaşamayacaktık diye düşünüyorum, ama olmadı. İkinci yarı iyi savunma yaparak Bucaspor’a gol şansı tanımadık ve sahadan üç puanla ayrılmayı başardık. Lig’e verilen bir haftalık süreyi çok iyi değerlendirip Konyaspor karşılaşmasına çok iyi hazırlanmak istiyoruz. Amacımız Konya deplasmanından puan ve puanlar alarak bir sonraki karşılaşmaya daha moralli çıkmak. İnşallah galibiyetlerimizin devamı gelir ve takımımızı üst sıralara taşırız.” dedi.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]