SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Kartalspor A2 takımı Antrenörü ve Altyapı sorumlusu

Yayınlanma:
ABONE OL

Özgür Zengin

Sezonun ilk karşılaşmasına çıkan Kartalspor A2 takımının antrenörü Özgür Zengin karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yeni bir takım olduklarını ve ilerleyen dönemde daha iyi olacaklarını belirtti.

Özgür Zengin; Geçen sezon A2 takımımızda bulunan oyuncularımızın %80’i gitti ve yeni bir takım kurduk.

Lig’in ilk karşılaşmaları her zaman zor olur, bugünde sahamızda zor bir karşılaşma oynadık. Ayrıca bu karşılaşma A takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç oyuncularımızla, bu sezon A2 takımımıza yeni katılan oyuncularımızın ilk buluşma karşılaşması oldu, ilk defa bir araya geldiler, bunun zorluğunu da yaşadık. Hem iletişim problemleri oldu, hem de oyun anlamında sahaya yansıtmada problemler oldu.

Zorlanmamızın bir diğer nedeni ise Bank Asya 1.Lig’e verilen ara nedeniyle rakibimizin A takımdan kadroya dahil ettiği 3-4 oyuncu oldu. Bu mazeret değil fakat bu oyuncuların kalitesi gerçekten iyiydi, birde bireysel bir hata sonu rakibimiz gol bulunca cesaretlendiler ve takımımız istediği oyunu sahaya yansıtamadı, özellikle ilk yarı hiç yansıtamadı.

İkinci yarı çocuklar takımı sahiplenince bambaşka bir kimlikle sahaya çıktılar ve keyif  alacağımız pozisyonlar ürettiler.

Özellikle final vuruşlarında sıkıntılarımız var, çok pozisyon bulduk, bunları gole çevirmekte sıkıntılar yaşadık ama ilerleyen dönemlerde daha iyi olacağız.” dedi.

Gökhan Hocaoğlu

Kartalspor Altyapı yöneticisi Gökhan Hocaoğlu karşılaşma sonrasında lig’in başlamasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Gökhan Hocaoğlu; “Uzun zamandan beri bu maçı bekliyorduk. Lig’ler ertelendi, statünün açıklanması gecikti, fikstür gecikti, gruplar geçen seneki gibi 2 değil de 4 gruba bölündü. Yatıp kalkıp bu ilk maçın gelmesini bekliyorduk, buda takıma çok baskı oluşturdu, stres oluşturdu.

Nitekim bugün oynadığımız Tavşanlı maçıyla ligler başladı ve zor da olsa kazanmayı bildik. Aslında bizim amacımız yine her zaman söylediğimiz gibi A takıma futbolcu kazandırmak, Türk futboluna futbolcu kazandırmak. Bütün çabamız bunun için. Bunun yanında böyle galibiyetler geldikçe hem ligde yerimiz yukarıda olacak hem futbolcularımız göz önünde olacak, A takıma çıkma şansları daha fazla olacaktır.

Biz her zaman olduğu gibi hem A takıma futbolcu kazandırmak istiyoruz, hem de ligde Kartalspor adına yakışan bir yerde olmak istiyoruz.” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]