Besim Durmuş, Futbolcularımızı kutluyorum!

Yayın: 07:27 - 21.10.2011
Güncelleme: 07:27 - 21.10.2011

Besim Durmuş

Bank Asya 1.Lig’in 7. Haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşan Kartalspor’un teknik direktörü Besim Durmuş, “ Bu lig’de hiçbir karşılaşmanın kolay olmadığını ifade etti.”

Çarşamba akşamı Sakarya Atatürk stadında oynanan karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Besim Durmuş; “ Bank Asya 1.Lig’inde oynanan hiçbir karşılaşma kolay değildir. Rakibinizin durumu ne olursa olsun, sahaya çıkıp kazanmak adına elinizden geleni yapamazsanız kazanamazsınız.

Biz her karşılaşmaya aynı ciddiyetle çıkarak, sahada kazanan bir davranış sergilemeye çalışıyoruz, bununla beraber kazanamadığımız maçlarda oluyor. Fakat genel anlamda kazanacak kadar davranış sergilediğimizi düşünüyorum.

Sakaryaspor karşılaşmasında ilk yarıda çok iyi, tempolu, oyunun kontrolünü elinde tutan bir oyun ortaya koyamasak da, ikinci yarı topu daha çok yere indiren, daha çok gol pozisyonu arayan yapı içerisindeydik.

İkinci yarı golü de bulduk, fakat Sakaryaspor’un uzun ve yüksek toplarla bulduğu karambol pozisyonlarda vardı. Oyunun geneline baktığımızda seyir zevki yüksek bir karşılaşması olmadı ama kazanmayı hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum.

Kazanmak güzel bir duygu, bugün sahada kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan oyuncularımı kutluyorum. Sakaryaspor takımına da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Exit mobile version