SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Taraftar desteğine ihtiyacımız var.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’da futbol şube sorumluluğunu Bayram Kanaç’la birlikte yürüten muhasip üye Kerem Çeboğlu Pazar günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Çeboğlu; “Son oynadığımız Karşıyaka maçında alınan mağlubiyet sonrasında, moral bozukluğunu kısa sürede üzerimizden atarak Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Üst sıraları zorlamak adına bu hafta sonu Rizespor karşılaşmasından mutlak 3 puan almak istiyoruz.

Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve tüm kulüp personeli kenetlenmiş ve inanmış durumdayız. En büyük destekçimiz olan ve yıllardır Kartal deplasmanını zorlu deplasmanlar arasına sokarak, takımımıza maç kazandıran Kartalspor taraftarının da bu maçta stadı doldurarak, skor ve sonuç ne olursa olsun maçın bitiş düdüğüne kadar desteklerini esirgemeyeceğine inanıyoruz.

Fair play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olması en büyük temennimiz. Umarız istediğimiz sonucu alarak yolumuza devam ederiz.” dedi.

Kartalspor’un Rizeli yöneticisi Kerem Çeboğlu Kartalda yaşayan Rizelilere sitem etti 

Kartal’da doğup büyüyerek yaşamını devam ettiren ve aynı zamanda iş hayatını sürdüren Çeboğlu, “ Aslen Rizeli olmama rağmen, Kartalda yaşayan ve para kazanan biri olarak Kartalspor’a gönül verdim, yönetime girerek maddi ve manevi olarak elimden geleni bu takım için yapmaya çalışıyorum.

Benim gibi aslen Rizeli olup Kartal’da yaşayan ve yaptıkları işlerle ülke çapında marka olan kişilerin Kartalspor’a destek olması gerektiğini düşünmekteyim

Ama ne var ki Kartal’da bulunan ve tanınan çok değerli Rizeli büyük iş adamları, uzun yıllardır yaşadıkları ilçenin takımı olan Kartalspor’a hiçbir destek göstermemektedir. Yılın 300 günü nü Kartal’da geçiren bu önemli iş adamları Rizespor’a hem maddi hem de manevi anlamda destek çıkmaktalar. Elbette aslımızı inkar etmiyoruz, ama artık Kartalla özdeşmiş olan bizlerin asıl memleketimizi Kartal’dan ayrı düşünmememiz gerekir. Çünkü Kartallılar senelerdir isimlerini, markalarını duydukları Kartal’da yaşayan Rizelilerden bu desteği beklemektedir.” dedi.

Bunun yanı sıra hafta sonu oynayacak Kartalspor – Rizespor karşılaşması hakkında Rizespor Sportif As Başkanı Bekir Mete’nin seyirci sayısının arttırılması talebini internet haber sitelerinden öğrendiğini belirten Çeboğlu. “Kulübümüze bu konu hakkında yazılı yada telefonla hiçbir bildirim gelmemiştir.

Ne var ki ebedi dostluğumuz bulunan Rizespor’dan böyle bir talep gelmeden stat kapasitesinin %5’i olan 360 kişi yerine 800 kişilik yer Rizespor taraftarlarına ayrılmıştır. Kartalspor yönetimi olarak bu gibi durumların iki kulüp arasında sorun olmayacağını, sağlıklı iletişimle halledilebileceğini düşünüyoruz.” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]