Durmuş: “Üç puan almak istiyoruz”

Yayın: 14:33 - 12.11.2011
Güncelleme: 14:33 - 12.11.2011

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş; “Rizespor karşılaşmasına kadar arka arkaya müsabaka oynayan oyuncularımızın yorgunluktan dolayı ufak tefek sakatlıkları vardı. Geçmiş maçlarda fazla rotasyon yapamadık, bir iki oyuncu değişikliği hariç aynı kadroyla mücadele ettik. Bu bize yorgunluk olarak geri döndü.

Bayram nedeniyle verilen ara bizim için çok olumlu geçti, bu arayı iyi değerlendirdik. On gün içerisinde tekrar üç karşılaşma oynayacağız ama, bu maçların ilki olan Rizespor karşılaşması bizin için çok önemli.

Rizespor hem iç sahada, hem de dış sahada kazanmak için oynayan hücum hattı çok zengin bir takım, bunu biliyoruz, güçlü bir yapıları var. Ama bizde kendimizi güçlü görüyoruz. Ortada bir karşılaşma olacak.

Talihsiz ve beklenmedik bir şeyle karşılaşmazsak, kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak arkadaşlarımın iyi mücadelesiyle üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi, kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz.

Rakibimizin stoper ve orta saha mevkiinde görev alan ve çok koşan oyuncuları cezalı fakat, Rizespor takımı derin kadrosu olan, şampiyonluğa kurulmuş bir ekip olduğundan, ben bu oyuncuları eksik olarak görmüyorum. Giren ve çıkan oyuncularıyla geniş ve güçlü bir kadroya sahipler.

Futbol sahada oynanmadan kazanılmıyor, inşallah saha da kazanan davranış sergileyen taraf olacağız.” dedi.
Kartalspor Kulübü Derneği

Exit mobile version